George Scripcaru abandonat de PNL Brașov?! S-a votat împotriva distrugerii dealurilor din Șchei! Allen Coliban (USR): „O victorie a noastră, a tuturor, a brașovenilor!”

Last Updated on aprilie 30, 2020 George Scripcaru a suferit astăzi o înfrângere în Consiliul Local. S-a votat împotriva distrugerii dealurilor din Șchei prin construcția de blocuri, este vorba de proiectul de hotărâre privind prelungirea perioadei de valabilitate a documentaţiei P.U.Z. – str. După Grădini, aprobata cu H.C.L. nr. 129/2015.

Interesant este că și consilierii PNL au votat împotriva propunerii primarului.

George Scripcaru abandonat de PNL Brașov?! S-a votat împotriva distrugerii dealurilor din Șchei! Allen Coliban (USR): „O victorie a noastră, a tuturor, a brașovenilor!” 1

Allen Coliban: „O victorie a noastră, a tuturor, a brașovenilor!
Astăzi a avut loc o ședință ordinară a Cosiliului Local Brașov. Pe ordinea de zi se regăsea un punct care ar fi urmat să aducă deservicii dealurilor din Șchei. Respectiv, prelungirea PUZ-ului După Grădini.

George Scripcaru abandonat de PNL Brașov?! S-a votat împotriva distrugerii dealurilor din Șchei! Allen Coliban (USR): „O victorie a noastră, a tuturor, a brașovenilor!” 2

Nu a fost prelungit! 🎉”

Previous Story

Brașov. Alte 7 cadre medicale infectate cu coronavirus

Next Story

Brașov. Aristotel Căncescu, condamnat la 7 ani de închisoare cu executare