(Foto) Nu la Brașov. Un avion TAROM cu 1.388.300 de echipamente de protecție pentru spitalele din Cluj a aterizat astăzi. Rezultatul Primăriei, Consiliului Județean și asociațiilor civice clujene

Last Updated on aprilie 29, 2020 După Oradea și Clujul și-a aduse echipamente pentru spitalele din județ direct din China. 1.388.300 de echipamente de protecție au „aterizat” astăzi direct din China, aduse cu un avion Tarom, anunță Cluj Capitală.  De ce autoritățile din Brașov nu se pot organiza pentru așa ceva?

Un Singur Cluj: „A aterizat! Cursa TAROM care aduce cele 1.388.300 de echipamente de protecție pentru spitalele din Cluj a ajuns chiar acum de la Shanghai!
Suntem recunoscători companiei TAROM și Banca Transilvania pentru că ne-au sfătuit și sprijinit în deblocarea acestui transport și Spitalului Județean, Instituției Prefectului, Consiliului Județean și Primăriei Cluj-Napoca pentru buna colaborare.

(Foto) Nu la Brașov. Un avion TAROM cu 1.388.300 de echipamente de protecție pentru spitalele din Cluj a aterizat astăzi. Rezultatul Primăriei, Consiliului Județean și asociațiilor civice clujene 1 (Foto) Nu la Brașov. Un avion TAROM cu 1.388.300 de echipamente de protecție pentru spitalele din Cluj a aterizat astăzi. Rezultatul Primăriei, Consiliului Județean și asociațiilor civice clujene 2 (Foto) Nu la Brașov. Un avion TAROM cu 1.388.300 de echipamente de protecție pentru spitalele din Cluj a aterizat astăzi. Rezultatul Primăriei, Consiliului Județean și asociațiilor civice clujene 3 (Foto) Nu la Brașov. Un avion TAROM cu 1.388.300 de echipamente de protecție pentru spitalele din Cluj a aterizat astăzi. Rezultatul Primăriei, Consiliului Județean și asociațiilor civice clujene 4

Bucuroși să fim parte dintr-Un Singur Cluj!”

Previous Story

Brașov. Ioan, infectat cu coronavirus: „În cazul meu virusul s-a manifestat la plamani, si am ajuns să am un “sejur” de 10 zile la terapie intensiva, unde am dat de ceea ce unii numim EROII, pentru mine tot personalul de la ATI Spitalul Județean Brașov sunt niste EROII si cred ca noi toti ar trebui sa ii vedem așa. Experienta de acolo m-a schimbat si mă va mai schimba o perioada. Acum mulțumesc lui …”

Next Story

PNL Brașov va vota joi distrugerea dealurilor din Șchei pentru construcția de blocuri? Allen Coliban (USR): „Voi merge mâine la ședinta Consiliului Local Brașov să le consilierilor să voteze împotriva prelungirii PUZ După Grădini. Prelungirea acestui PUZ ar da undă verde pentru mutilarea a 380.000 mp de dealuri împădurite din Şchei și acoperirea acestora cu betoane‼ Totodată …”