Foto Brașov. De ce se asfaltează pietonalul din Răcădău? Mihai Nanu: „Au fost scoase plăcile de bazalt și aplicat o sfântă asfaltare. Au distrus și zona asta! ”

Last Updated on aprilie 17, 2020 Primăria Brașov a promis o față nouă pentru Pietonalul din Răcădău. Dar o parte din el a început să fie … asfaltat. De ce?

Mihai Nanu: „Pietonalul din Racadau. Au fost scoase plăcile de bazalt și aplicat o sfântă asfaltare. Au distrus și zona asta! Cocălărizarea orașului continuă!  Sursa: David Sorin.”

Foto Brașov. De ce se asfaltează pietonalul din Răcădău? Mihai Nanu: „Au fost scoase plăcile de bazalt și aplicat o sfântă asfaltare. Au distrus și zona asta! ” 1

Foto Brașov. De ce se asfaltează pietonalul din Răcădău? Mihai Nanu: „Au fost scoase plăcile de bazalt și aplicat o sfântă asfaltare. Au distrus și zona asta! ” 2

Asa ar fi trebuit sa arate
Foto Brașov. De ce se asfaltează pietonalul din Răcădău? Mihai Nanu: „Au fost scoase plăcile de bazalt și aplicat o sfântă asfaltare. Au distrus și zona asta! ” 3

Dec e să bagi asflat?

Previous Story

Tânără din Brașov, infectată cu coronavirus la o petrecere: „Am îmbătrânit 10 ani în spital…Mi-a curs puțin nasul, am început să tușesc, dar ușor. Ulterior mi-am pierdut gustul şi mirosul. La spital …”

Next Story

Brașov. Parada Junilor a fost anulată din cauza coronavirusului. „Parada Junilor, cea mai frumoasă tradiție a brașovenilor, nu va avea loc anul acesta. Dar, ne gândim deja la …”