Brașov. Parada Junilor a fost anulată din cauza coronavirusului. „Parada Junilor, cea mai frumoasă tradiție a brașovenilor, nu va avea loc anul acesta. Dar, ne gândim deja la …”

Last Updated on aprilie 18, 2020 Parada Junilor, care trebuia să aibă loc la o săptămână după Paște, a fost anulată din cauza restricțiilor impuse de pandemie.

În Scheii Brașovului, pentru prima dată în istorie, faimoşii juni vor sta acasă de Paşte. Nu mai ies la stropitul fetelor, nici nu-şi mai duc la paradă armăsarii, așa cum o făceau în anii trecuți, anunță Observator Tv. 

Brașov. Parada Junilor a fost anulată din cauza coronavirusului. „Parada Junilor, cea mai frumoasă tradiție a brașovenilor, nu va avea loc anul acesta. Dar, ne gândim deja la ...” 1

De Joia Mare, femeile au încondeiat ouăle. Iar tradiția au transmis-o mai departe şi copiilor lor. Preoții spun că Săptămâna Patimilor și Învierea în izolare ar trebuie să fie una de întoarcere către sine.

„Parada Junilor, cea mai frumoasă tradiție a brașovenilor, nu va avea loc anul acesta. Dar, ne gândim deja la organizarea de anul viitor, acolo unde vom fi cu toții prezenți, dacă vom respecta cu strictețe recomandările autorităților.

Acum, mai mult ca niciodată, trebuie să conștientizăm că sănătatea noastră și a familiilor noastre este cea mai importantă și să dăm dovadă de responsabilitate, indiferent de vârstă sau de statut. De aceea, vă îndemn să rămâneți în case, tocmai pentru a putea să ne bucurăm de Parada de anul viitor, a declarat Constantin Chicuș, Președintele Uniunii Junilor din Șcheii Brașovului și Brașovul Vechi, pentru transilvania365.ro.

Previous Story

Foto Brașov. De ce se asfaltează pietonalul din Răcădău? Mihai Nanu: „Au fost scoase plăcile de bazalt și aplicat o sfântă asfaltare. Au distrus și zona asta! ”

Next Story

Brașov. Medicul Andreea Moldovan: „Eu va urez de azi un Paște liniștit, cu lucruri și oameni putini dar care sunt singurii care contează, cu împăcare. Și cu Netflix en gros…”