Brașov. Medicul Andreea Moldovan: „Eu va urez de azi un Paște liniștit, cu lucruri și oameni putini dar care sunt singurii care contează, cu împăcare. Și cu Netflix en gros…”

Last Updated on aprilie 18, 2020 Medicul Andreea Moldovan transmite un mesaj de Paște cu oameni cât mai puțini.

Andreea Moldovan: „Amintiri din studentie. Îmi amintesc disperarea cu care fugeam anii trecuți sa iau cozonacii comandați , pe lângă alte 100 de task-uri de facut/unitate scurta de timp/viteza maxima.

Brașov. Medicul Andreea Moldovan: „Eu va urez de azi un Paște liniștit, cu lucruri și oameni putini dar care sunt singurii care contează, cu împăcare. Și cu Netflix en gros...” 1

În fuga permanent, fără timp pt Oana sau pt mine sau pt ceea ce conteaza cu adevărat. Doar fugă nebuna și aglomerație. Problema cu fuga se rezolva. Și cu revenirea la baza atât de necesara.

Brașov. Medicul Andreea Moldovan: „Eu va urez de azi un Paște liniștit, cu lucruri și oameni putini dar care sunt singurii care contează, cu împăcare. Și cu Netflix en gros...” 2

La ceea ce e de suflet și pt noi. De văzut cum se poate rezolva cu aglomerația, încă prezenta și de neînțeles.

Pentru ca mâine vor curge mesajele, eu va urez de azi un Paște liniștit, cu lucruri și oameni putini dar care sunt singurii care contează, cu împăcare. Și cu Netflix en gros.

Previous Story

Brașov. Parada Junilor a fost anulată din cauza coronavirusului. „Parada Junilor, cea mai frumoasă tradiție a brașovenilor, nu va avea loc anul acesta. Dar, ne gândim deja la …”

Next Story

Brașov. 6 rețineri la Săcele, după bătaia cu polițiștii