Brașov. Au încercat să mintă polițiștii dar au fost dați de gol de copil. ”Conducătorul auto cu soția au relatat că merg cu fetița la spital pentru că aceasta se simte bolnavă, dar când fetița a fost …”

Last Updated on aprilie 7, 2020 Surpriză neplăcută pentru doi părinți. Au fost dați de gol de fetiță.

O familie din Brașov care a fost oprită de polițiști în trafic i-a mințit pe agenți. Aceștia au spus că se duc la spital cu fetița la spital pentru că nu se simte bine, însă copila i-a dat repede de gol.
Brașov. Au încercat să mintă polițiștii dar au fost dați de gol de copil. ”Conducătorul auto cu soția au relatat că merg cu fetița la spital pentru că aceasta se simte bolnavă, dar când fetița a fost ...” 1

Familia din Brașov a fost oprită zilele trecute de poliție, în momentul în care agenții au întrebat unde merg, tatăl a spus că se duc la spital cu fetița pentru că are probleme de sănătate. Copila însă i-a dat de gol și a spus că defapt merg la fast-food, anunță Libertatea.

”Conducătorul auto cu soția au relatat că merg cu fetița la spital pentru că aceasta se simte bolnavă, dar când fetița a fost întrebată cum se simte aceasta le-a declarat polițiștilor că e fericită că părinții au scos-o la fast-food pentru un sandwich și jucăria ei preferată. Nu aveau declarațiile completate corespunzător”, a declarat Daniel Zontea, de la Poliția Rutieră Zărnești.

Previous Story

Brașov. Surpriză. Primăria a anulat locurile de parcare din jurul Parcului Central?!

Next Story

Război total Spitalul Județean Brașov vs Spitalul din Făgăraș. „Spitalul Municipal Făgăraș trebuie sa înțeleagă ca are obligația sa participe alături de noi la lupta împotriva acestei pandemii, care afectează populația întregului județ si implicările politice nu-si au locul in lupta cu moartea. Necunoașterea sau ignorarea acestor Ordine ale MS nu face decât sa …”