Foto Brașov. Corturi de triaj la Spitalul Județean. Carmen: „Zilele acestea colegii mei din echipa Conacul Albert au montat corturile in curtea Spitalului Judetean Brasov. Am asigurat partea de incalzire si am pus la dispozitie toaletele mobile. Corturile vor avea ca …”

Last Updated on martie 21, 2020 La Spitalul Județean din Brașov a fost montat un cort de triaj, o măsură anti-coronavirus.

Carmen-Gabriela Mocanu: „Zilele acestea colegii mei din echipa Conacul Albert au montat corturile in curtea Spitalului Judetean Brasov. Am asigurat partea de incalzire si am pus la dispozitie toaletele mobile. Corturile vor avea ca destinatie UPU – unitate primiri urgente.

Foto Brașov. Corturi de triaj la Spitalul Județean. Carmen: „Zilele acestea colegii mei din echipa Conacul Albert au montat corturile in curtea Spitalului Judetean Brasov. Am asigurat partea de incalzire si am pus la dispozitie toaletele mobile. Corturile vor avea ca ...” 1 Foto Brașov. Corturi de triaj la Spitalul Județean. Carmen: „Zilele acestea colegii mei din echipa Conacul Albert au montat corturile in curtea Spitalului Judetean Brasov. Am asigurat partea de incalzire si am pus la dispozitie toaletele mobile. Corturile vor avea ca ...” 2

Ne-au venit in ajutor si Pergole retractabile donând linoleum antibacterian si cortinele separatoare pentru paturi.

Am atasat si imaginile, iar in speranta ca vom constientiza situatia in care ne aflam, astept increzatoare zilele in care vom sarbatorii evenimentele frumoase din vietile noastre.

Foto Brașov. Corturi de triaj la Spitalul Județean. Carmen: „Zilele acestea colegii mei din echipa Conacul Albert au montat corturile in curtea Spitalului Judetean Brasov. Am asigurat partea de incalzire si am pus la dispozitie toaletele mobile. Corturile vor avea ca ...” 3 Foto Brașov. Corturi de triaj la Spitalul Județean. Carmen: „Zilele acestea colegii mei din echipa Conacul Albert au montat corturile in curtea Spitalului Judetean Brasov. Am asigurat partea de incalzire si am pus la dispozitie toaletele mobile. Corturile vor avea ca ...” 4

Este important ca fiecare dintre noi sa ajute, iar cel mai simplu mod prin care putem face asta, este sa stam acasa”.

Previous Story

Brașov. Medicul Florin Orțan: In pozele postate veti vedea un grup de varstnici, astazi la ora 17 in Parcul Titulescu, adica in centru, jucand carti. Ei sunt linistiti si increzatori ca virusul ne ocoleste. Pai bine mai, daca in fiecare parc se face nestingherit “flu party” in Brasov, adica 10 seniori ori zece parcuri in doua saptamani nu mai avem ventilatoare. Deloc. Doar in urma contaminarilor de AZI. Ce faceti …”

Next Story

Cristian Macedonschi: „Al doilea spital militar in Constanta! La Brașov ce facem? Avem nevoie urgenta la Brașov de o infrastructura noua mare pentru tratarea pacienților infectați cu virusul ucigaș COVID-19 mai ales ca suntem al doilea oraș din tara cu bolnavi infectați internați….”