Brașov. Medic găsit mort în casă. Avea 48 de ani. „Cu durere în suflet, anunțăm plecarea dintre noi a dr. Vitalie Neaga, prieten și profesionist desăvârșit, membru fondator al clinicii noastre. Dragă Vitalie, îți promitem să …”

Last Updated on februarie 19, 2020 Dr. Vitalie Neaga, medic specialist în Anestezie și Terapie Intensivă și în Boli infecțioase, s-a stins fulgerător, la doar 48 de ani. Era medic al Spitalului Militar de Urgență Regina Maria din Brașov și manager la Clinica Medivers.

Potrivit mytex.ro, dr. Vitalie Neaga a fost găsit luni decedat în casă, întins în pat, îmbrăcat în pijama. Nu se știe când a survenit decesul, dar cel mult de sâmbătă sau chiar duminică, pare-se, ultima dată când a vorbit cu cineva. Era în concediu, așa că nimeni nu s-a îngrijorat că nu a mers astăzi la spital, dar trebuia s-o ia de la aeroport pe sora lui venită din Germania. Când aceasta nu l-a găsit în aeroport, iar telefonul lui suna în gol, s-a alarmat și a sunat la 112. Urmează ca legiștii să stabilească de ce s-a oprit inima medicului.

Brașov. Medic găsit mort în casă. Avea 48 de ani. „Cu durere în suflet, anunțăm plecarea dintre noi a dr. Vitalie Neaga, prieten și profesionist desăvârșit, membru fondator al clinicii noastre. Dragă Vitalie, îți promitem să ...” 1

Clinica Medivers: „Cu durere în suflet, anunțăm plecarea dintre noi a dr. Vitalie Neaga, prieten și profesionist desăvârșit, membru fondator al clinicii noastre.
Dragă Vitalie, îți promitem să continuăm cu multă dedicație tot ceea ce am început împreună să fim mereu acea clinică minunată pe care cu toții am visat-o.
Drum lin, prieten drag!”

Dr. Keresztes Alexandru, Comandant Manager general la Spitalul Militar de Urgenta “Regina Maria” Brasov: „Odihna vesnica si drum lin catre lumea celor drepti si buni, grabit fiind, asa cum ai trait intreaga viata, alergand intens printre suferintele semenilor, iubindu-i de multe ori cu mult mai mult decat pe cei dragi inimiii tale, sacrificand zile si nopti fara numar, cu crezul de ati face meseria dincolo de absolut, empatic si cu crucea Domnului in minte si in suflet!

Bunul Dumnezeu sa te ierte si sa te odihneasca in pace si liniste, alaturi de echipa colegilor nostri plecati la cele vesnice, dragul nostru coleg, prieten si camarad, dr Vitalie Neaga !

Medicina din specialitatile Anestezie si terapie intensiva si cea de Boli infectioase a ramas, a cata oara, fara un profesionist desavarsit….mult prea devreme, mult prea grabit! Ca si noi, intreg colectivul Spitalului Militar de Urgenta “Regina Maria” Brasov! …”

Previous Story

Foto Brașov. Drapelul de pe Tâmpa a fost schimbat. „Ovidiu este jandarm montan cu o experiență de peste 15 ani în această structură. El este cel care a înlocuit și astăzi drapelul național din locul cel mai emblematic pentru Brașov: Vârful Tâmpa….”

Next Story

Brașov. Carrefour angajează 200 de persoane în Mall-ul AFI din Centrul Civic