Brașov. Un alt bebeluș a murit la Spitalul de Copii. Ce spun medicii

Last Updated on februarie 18, 2020 ASUM Brașov a cerut conducerii Spitalului de Copii să confirme dacă un alt bebeluș a murit pe 11 februarie. Conducerea spitalului a confirmat decesul bebelușului.

Am primit o sesizare scrisă pe adresa ASUM Brașov, prin care ni se aduce la cunoștință că, în afara celor doi bebeluși , gemeni, decedați săptămâna trecută în Spitalul de Copii Brașov, ar mai exista un caz! Astfel, în noaptea de 10 spre 11 februarie ar mai fi decedat un copil în vârstă de 6 luni! Cel care ne-a scris, ne-a informat, că acesta fusese internat în urmă cu câteva zile- suspect bronșită!

Brașov. Un alt bebeluș a murit la Spitalul de Copii. Ce spun medicii 1

Comunicat Spital prezentat de mytex.ro: „Conducerea Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Brașovvă informează că nu a intrat oficial în posesia documentelor medico-legale legate de decesul celor doi frați gemeni. În momentul în care vom avea rezultatele anchetelor, anchete aflate în curs de desfășurare, vom anunța oficial concluziile acestora.

Spitalul nostru este un spital clinic de urgență, care tratează cu succes multe cazuri grave, mortalitatea intraspitalicească fiind foarte mică. Din păcate, în perioadele epidemice, de circulație a unor germeni de mare virulență, există pacienți cu boli asociate, care fac complicații severe, fără răspuns la tratamentele complexe pe care le aplicăm și la eforturile de salvare depuse de personalul medical. Astfel de cazuri se găsesc peste tot în lume.

Așa a fost și cazul pacientului în vârstă de 6 luni, despre care ați solicitat informații și la care am identificat asocieri virale severe”.

Previous Story

Brașov. 800 de persoane au semnat petiția „VREM PARC ÎN BARTOLOMEU-AVANTGARDEN”„ Semnez pentru ca e mult prea mult beton in oraș!”

Next Story

Foto Brașov. Drapelul de pe Tâmpa a fost schimbat. „Ovidiu este jandarm montan cu o experiență de peste 15 ani în această structură. El este cel care a înlocuit și astăzi drapelul național din locul cel mai emblematic pentru Brașov: Vârful Tâmpa….”