Brașov. Pieton omorât. Vlad: „Saturn e unul dintre cele mai mari bulevarde din Brasov unde se circula deseori, mai ales seara cand sunt benzile mai libere, cu viteza foarte mare – peste 100km/h. Accidentul de ieri s-a produs din cauza …”

Last Updated on decembrie 17, 2019 Brașov. Pieton omorât. Vlad: „Saturn e unul dintre cele mai mari bulevarde din Brasov unde se circula deseori, mai ales seara cand sunt benzile mai libere, cu viteza foarte mare – peste 100km/h. Accidentul de ieri s-a produs din cauza …”

Un alt pieton a fost omorât de un șofer, luni seara. Potrivit martorilor, șoferul circula cu peste 100 de kilometri la oră pe Saturn, pietonul a traverst prin loc nepermis.

Vlad Mihai Rotila: „Ieri seara s-a produs un accident mortal pe B-dul Saturn. Probabil ati vazut imaginile.

Saturn e unul dintre cele mai mari bulevarde din Brasov unde se circula deseori, mai ales seara cand sunt benzile mai libere, cu viteza foarte mare – peste 100km/h. Accidentul de ieri s-a produs din cauza vitezei mari si a taversari pe loc nepermis de catre un batran.

100km/h avea cel de la volan, viteza la care cu greu mai poti opri masina. Batranul a murit la impact. Acum o sa ma intrebati de ce a traversat pe nepermis. Pentru ca orasul nu este al pietonilor. Este al masinilor, d-aia”.

Brașov. Pieton omorât. Vlad: „Saturn e unul dintre cele mai mari bulevarde din Brasov unde se circula deseori, mai ales seara cand sunt benzile mai libere, cu viteza foarte mare - peste 100km/h. Accidentul de ieri s-a produs din cauza ...” 1
(Sursa foto: Iulian Stoica)

“Un pieton (bărbat) în vârstă de 64 ani a fost surprins și accidentat mortal de un autoturism. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc accidentul”, potrivit I.P.J. Brașov, citat de brasovtv.com.

Cristian Macedonschi: „Din nou a fost ieri omorat un pieton pe trecerea de pietoni la Brasov!
Numarul de accidente pe trecerile de pietoni din Brasov imi da fior!

De aceea propun aceasta solutie excelenta pentru a reducere numarul de accidente pe trecerile de pietoni din Brasov.
Eu sunt de parere ca pietonii brasoveni trebuie sa fie pe primul loc in atentia administratiei brasovene astfel ca ei sa se simta siguri si protejati in orasul nostru”.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Gara Brașov „modernizată” tot de CFR? Paul: „Cum pentru multi dintre voi subiectul “gara Brașov” este unul important, mă grăbesc să vă anunț o procedura de licitație inițiată de CFR – Regionala Brașov și care privește reabilitarea câtorva elemente din zona Gării (peronul 1, pardoseala la intrarea în tunel, etc…). Nu mă aștept la mari minuni dată fiind valoarea …”

Next Story

Brașov. Catalin Leonte: „Gata, m-am prins. Dacă in 5 ani nu au reușit să repare podul de la Fartec, s-au gândit sa-l transforme in sere de panseluțe pentru giratorii. Păi no așe!”