Brașov. Catalin Leonte: „Gata, m-am prins. Dacă in 5 ani nu au reușit să repare podul de la Fartec, s-au gândit sa-l transforme in sere de panseluțe pentru giratorii. Păi no așe!”

Last Updated on decembrie 17, 2019 Pasajul Fartec, simbolul neputinței din ultimul mandat al primarului George Scripcaru. Mai bine îl dărâma și uita lumea de el, ca stadionul municipal.  Acum l-a acoperit cu un cort, ca la seră.

Catalin Leonte: „Gata, m-am prins. Dacă in 5 ani nu au reușit să repare podul de la Fartec, s-au gândit sa-l transforme in sere de panseluțe pentru giratorii. Păi no așe!”
Brașov. Catalin Leonte: „Gata, m-am prins. Dacă in 5 ani nu au reușit să repare podul de la Fartec, s-au gândit sa-l transforme in sere de panseluțe pentru giratorii. Păi no așe!” 1

Florin Milăşan: Până termina de acoperit sera’ vine primăvara.
Mihai Codruț Nanu: Credeam că e scheletul metalic de la Sala Polivalentă

Catalin Matei: Acum pe bune ce vor sa faca?
Mihai Codruț Nanu: Mai bine ar face asta la pilonii de baza pana la primăvara, sa nu se mai prosteasca cu tâmpeniile alea, ca și-așa se crapă de la ger
Brașov. Catalin Leonte: „Gata, m-am prins. Dacă in 5 ani nu au reușit să repare podul de la Fartec, s-au gândit sa-l transforme in sere de panseluțe pentru giratorii. Păi no așe!” 2

Bogdan Minea: E cort, ptr niste bani extra de sarbatori, pardon sa inceapa lucrarile, ca in 5 ani nu gaseau solutie sa nu ii ploua pe muncitori.
Dodea Alexandru: Ati auzit de grădini suspendate..? Asta e noul proiect la Brașov
George Muraru: Nu ati inteles. Acopera pentru ca cei maxim 3 muncitori sa lucreze si la iarna. In curand vor baga si o teava mare cu caldura de la CET….halal mon cher!!!!

Previous Story

Brașov. Pieton omorât. Vlad: „Saturn e unul dintre cele mai mari bulevarde din Brasov unde se circula deseori, mai ales seara cand sunt benzile mai libere, cu viteza foarte mare – peste 100km/h. Accidentul de ieri s-a produs din cauza …”

Next Story

Brașov. Marșul Colindătorilor, în weekend, pe traseul Piața Unirii, Str. Bailor, Parcul Gheorghe Dima, Str. George Barițiu, Piața Sfatului, Str. Republicii, Bd. Eroilor, Troita de la Prefectură, Monumentul Eroilor, Cimitirul Eroilor Revoluției