Brașov. Cristian: „După 7 ani de locuit in Londra am avut ocazia in ultimele 2 zile sa conduc in minunatul oraș Brașov…si țin sa menționez faptul ca in proporție de 80% conduc ca niște animale care habar nu au ce e legislația rutiera… Totul e pe instinct animalic ! Politie rutiera 0 reguli …”

Last Updated on decembrie 14, 2019 Un șofer reclamă modul dezastruos în care se conduce prin Brașov. Are dreptate, mulți șoferi nu mai acordă prioritate nici măcar la trecerile de pietoni. Parchează doar pe trotuare, blocând total accesul pietonilor. Brașovul a devenit o sălbăticie auto?

Pe grupul de Facebook Brasov, Cristian Ungureanu a scris: „După 7 ani de locuit in Londra / Stockholm am avut ocazia in ultimele 2 zile sa conduc in minunatul oraș Brașov…si țin sa menționez faptul ca in proporție de 80% conduc ca niște animale care habar nu au ce e legislația rutiera… Totul e pe instinct animalic !

Politie rutiera 0 reguli 0.. mad max mode on.
Rușine…”

Brașov. Cristian: „După 7 ani de locuit in Londra am avut ocazia in ultimele 2 zile sa conduc in minunatul oraș Brașov...si țin sa menționez faptul ca in proporție de 80% conduc ca niște animale care habar nu au ce e legislația rutiera... Totul e pe instinct animalic ! Politie rutiera 0 reguli ...” 1

Natalia Ganta: Problema este ca se fac depasiri pe linie continua, se fac depasiri fara a semnaliza, nu toti opresc la trecerea de pietoni. Deci sunt ceva probleme dar nu cred ca sunt chiar 80%.

Je Je: Cei mai prosti soferi ever,nu-si tin banda,nu semnalizeaza,sunt praff in trafic,nu stiu cum de iau permisul,fac greseli elementare.

Florian Harbuzaru: Cind vi de undeva unde este infrastructura,autostrazi bune si respect pe drumuri ,sigur ca in Romania este un soc sa conduci,am venit ieri de la Craiova Brasov 250 km am facut aproape 6 ore.
Dupa o zi incarcata,vizita unei uzine si acele 6 ore de stres,sincer am intrat direct la pat si am anulat ideea de a iesi cu prieteni la o bere.

Previous Story

Brașov. Așa va fi? Mihai Nanu: „Inaugurarea AFI Mall”. Nelu Corbu: „Lasa ca merg cu mașina, sigur o sa găsesc eu un colt unde s-o parchez” :)

Next Story

Foto Brașov. Întinerit cu operații estetice? Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov, transformare de la ultimele apariții publice