Brașov. Așa va fi? Mihai Nanu: „Inaugurarea AFI Mall”. Nelu Corbu: „Lasa ca merg cu mașina, sigur o sa găsesc eu un colt unde s-o parchez” :)

Last Updated on decembrie 13, 2019 Cel mai așteptat eveniment al anului viitor este deschiderea mall-ului AFI din Centrul Civic, care a anunțat deja că renunță la un etaj de parcări. Ce se va întâmpla cu mașinile de acolo? Prima dată se vor înghesui toți și traficul va arăta ca în poza de mai jos. Apoi, șoferii vor parca la Mall-ul Coresi. Mall-ul AFI va rămâne doar pentru cei din Brașov, fără mașini. Turiștii cu mașini vor alege în continuare Mall-ul Coresi.

Mihai Nanu: „Inaugurarea AFI Mall”
Brașov. Așa va fi? Mihai Nanu: „Inaugurarea AFI Mall”. Nelu Corbu: „Lasa ca merg cu mașina, sigur o sa găsesc eu un colt unde s-o parchez'' :) 1

Nelu Corbu: ”Lasa ca merg cu mașina, sigur o sa găsesc eu un colt unde s-o parchez” :))))
Ionel Catalin: Cine a dat autorizatii , semnat urbanism , primar sa demoleze pe bani lor !! Si reconstruit corect in afara orasului .
Florin Iuga: Daca pun si Palmieri…va fi fff frumos

AFI Palace a decis să facă unele schimbări în ceea ce privește spațiile destinate parcării și cele comerciale. Practic, parcarea multietajată nu va mai avea subsol, parter și șase etaje, ci doar cinci etaje, regimul de înălțime urmând să scadă de la cota + 29,92 la cota + 26.52.

Potrivit anunțului de mediu, AFI ar urma să extindă însă zona insulară comercială.

Brașov. Așa va fi? Mihai Nanu: „Inaugurarea AFI Mall”. Nelu Corbu: „Lasa ca merg cu mașina, sigur o sa găsesc eu un colt unde s-o parchez'' :) 2

Noul proiect presupune mărirea etajelor tehnice intermediare ale spațiului comercial, dar și adăugarea unei scări metalice exterioare și prelungirea balconului metalci de pe fațada de Est, adăugarea unei scări rulante între etajele 1 și 2, dar și a unei scări metalice interioare, între etajele 1 și 2, transmite bizbrasov.ro.

Noul proiect al AFI poate fi consultat la sediul APM Brașov, de luni până vineri, unde, de asemenea, se primesc și eventualele observații.

Previous Story

Alte două pârtii din Poiana Braşov vor avea nocturnă

Next Story

Brașov. Cristian: „După 7 ani de locuit in Londra am avut ocazia in ultimele 2 zile sa conduc in minunatul oraș Brașov…si țin sa menționez faptul ca in proporție de 80% conduc ca niște animale care habar nu au ce e legislația rutiera… Totul e pe instinct animalic ! Politie rutiera 0 reguli …”