Foto Brașov. Întinerit cu operații estetice? Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov, transformare de la ultimele apariții publice

Last Updated on decembrie 14, 2019 Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov, a revenit brusc în viața publică,  după ce a fost eliberat condiționat din închisoare în vara anului 2018. Acesta a stat după gratii timp de șase luni, toate acestea după ce a fost condamnat într-un dosar în care a fost acuzat de încălcarea regimului armelor și munițiilor.

Ioan Neculaie a decis să investească o avere în operații estetice după ce în urmă cu doi ani a fost recunoscut la graniță în timp ce fugea din țară după ce fusese condamnat la doi ani de închisoare, spun cei de la bizbrasov.ro.
Foto Brașov. Întinerit cu operații estetice? Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov, transformare de la ultimele apariții publice 1
(foto Can Can)

Acesta a încercat să fugă din România și a fost dat în urmărire generală după ce acesta dispăruse de la domiciliu în condițiile în care urma să fie încarcerat. Ioan Neculaie a fost prins după o zi la punctul de trecere a frontierei Giurgiu.
Foto Brașov. Întinerit cu operații estetice? Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov, transformare de la ultimele apariții publice 2

Ioan Neculaie a cerut suspendarea pedepsei în aprilie 2018, iar magistrații au decis să fie eliberat condiționat, toate acestea deoarece a executat jumătate din pedeapsă și are peste 60 de ani, anunță fanatik.ro.
Foto Brașov. Întinerit cu operații estetice? Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov, transformare de la ultimele apariții publice 3

”Am planuri foarte mari. Să văd ce pot realiza din ele. În primul rând sper să câştig procesul care se judecă la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, cum ar veni am făcut puşcărie degeaba. Nu-i nimic, asta e. În principiu mă interesează să am cazierul curat, nu aveam ce căuta aici, eu mi-am executat pedeapsa. Asta e”, a spus omul de afaceri braşovean în momentul în care a fost eliberat.

Previous Story

Brașov. Cristian: „După 7 ani de locuit in Londra am avut ocazia in ultimele 2 zile sa conduc in minunatul oraș Brașov…si țin sa menționez faptul ca in proporție de 80% conduc ca niște animale care habar nu au ce e legislația rutiera… Totul e pe instinct animalic ! Politie rutiera 0 reguli …”

Next Story

Brașov. Madalin: „Șoferul autobuzului e pilot de curse. Oprește la 50 de metri după stație, pune frâne de cădem de pe scaune. Nu știu dacă a stat mai mult de 5 secunde cu ușile deschise în vreo stație. Ne forțează efectiv să …”