Brașov. Lucian: „Dacă autobuzele noi nu pot porni acum la -2 grade Celsius, atunci la -10 sau -15 ce rămâne de făcut?” Tiby: „Ce se întâmplă cu autobuzul de pe linia 23 de dimineața ? Azi este a 3-a zi când …”

Last Updated on decembrie 11, 2019 Brașovenii reclamă modul deficitar în care circulă autobuzele RATBV, în această perioadă friguroasă. Autobuzele noi nu pot porni la -2 grade?

Pe grupul de Facebook RATBV – Grupul Călătorilor, Lucian Tudose a scris: „Să fie puse în circulație toate autobuzele noi, pentru evitarea întârzierilor și supraaglomerării autobuzelor rămase disponibile.
Dacă autobuzele noi nu pot porni acum (10.12.2019) la -2 grade Celsius, atunci la -10 sau -15 ce rămâne de făcut?

Brașov. Lucian: „Dacă autobuzele noi nu pot porni acum la -2 grade Celsius, atunci la -10 sau -15 ce rămâne de făcut?” Tiby: „Ce se întâmplă cu autobuzul de pe linia 23 de dimineața ? Azi este a 3-a zi când ...” 1

Așteptăm un punct de vedere a celor care au agreat această achiziție (a autobuzelor turcești), cât și din partea autorităților care “manageriază” firma RAT Brașov.

Tiby Na: „Ce se întâmplă cu autobuzul de pe linia 23 de dimineața ? Azi este a 3-a zi când nu vine cel de 7.21( statia Neptun ), cel mai aglomerat din fiecare zi ? Întârziem la serviciu din cauza asta.

De ce nu puneti mai multe autobuze intre orele 7 si 8 , cand e cel mai aglomerat si asta se stie de ani de zile. Si dupa amiaza , intre orele 16 si 17 , dinspre Brintex , zilnic intarzie si din 4 autobuze trec doar 3 . Si noi platim bilete si abonamente iar voi va bateti joc”

Previous Story

Brașov. Claudiu: „Dezastru”. Boroda George: „ Gât iritat, senzație de greață constantă, dureri de cap. Pe lângă mirosul greu de  groapă, experimentam un miros greu de cauciuc/plastic ars și niște putori extraordinare de fecale fermentate. Nu e distractiv nimic din toate astea iar …”

Next Story

Brașovul revine la comunism? Val de glume pentru ceasurile „noi” montate. „Cică Fi(e)rea e atât de invidioasa pe ceasul nostru încât a comandat si ea 120 ca sa le monteze in fiecare intersecție mare din București ca să numere minutele până vine apa caldă”. „După ce au văzut ceasul asta conducerea Romtelecom a decis …”