Brașovul revine la comunism? Val de glume pentru ceasurile „noi” montate. „Cică Fi(e)rea e atât de invidioasa pe ceasul nostru încât a comandat si ea 120 ca sa le monteze in fiecare intersecție mare din București ca să numere minutele până vine apa caldă”. „După ce au văzut ceasul asta conducerea Romtelecom a decis …”

Last Updated on decembrie 11, 2019 Primăria Brașov s-a făcut de râs după ce zilele trecute a montat ceasuri stradale după modelul celor din anii comunismului.

Nelu Corbu: „Anyway, glumele pe seama lui raman 🙂
Se spune ca ceasul e atat de urat incat locuitorii din blocurile vecine stau cu jaluzelele trase toata ziua.
Surse din ”servicii” spun ca nu e un simplu ceas, este o mașină a timpului.
Brașovul revine la comunism? Val de glume pentru ceasurile „noi” montate. „Cică Fi(e)rea e atât de invidioasa pe ceasul nostru încât a comandat si ea 120 ca sa le monteze in fiecare intersecție mare din București ca să numere minutele până vine apa caldă”. „După ce au văzut ceasul asta conducerea Romtelecom a decis ...” 1

Brașovul revine la comunism? Val de glume pentru ceasurile „noi” montate. „Cică Fi(e)rea e atât de invidioasa pe ceasul nostru încât a comandat si ea 120 ca sa le monteze in fiecare intersecție mare din București ca să numere minutele până vine apa caldă”. „După ce au văzut ceasul asta conducerea Romtelecom a decis ...” 2

 

Cică Fi(e)rea e atât de invidioasa pe ceasul nostru încât a comandat si ea 120 ca sa le monteze in fiecare intersecție mare din București ca să numere minutele până vine apa caldă.

Vazand ca ceasurile de inspiratie 80-cista inca se vand s-a decis redeschiderea atelierelor SIACT ale CFR-ului.
După ce au văzut ceasul asta conducerea Romtelecom a decis reinstalarea cabinelor telefonice stradale.

Surse din primarie confirma dorinta redenumirii intersectiei in ”Intersectia de la ceasu’ urat”.
Angajatul din primarie care a decis instalarea acestui ceas a fost numit angajatul anului…1987.

Dupa montarea ceasului au aparut in zona zeci de persoane nostalgice care fac poze ceasului cu aparate foto Смена”.

Volker Otto: soclul pe care sta e absolut oribil. zici ca e schela de hala de concerte
Gabi Buhus: Sincer uita-te nitel la ceasul ala de la prefectura. Soclu cu mozaic, etc. Si cand incercam idei de 1987 ne ies mai prost.

Previous Story

Brașov. Lucian: „Dacă autobuzele noi nu pot porni acum la -2 grade Celsius, atunci la -10 sau -15 ce rămâne de făcut?” Tiby: „Ce se întâmplă cu autobuzul de pe linia 23 de dimineața ? Azi este a 3-a zi când …”

Next Story

Brasov: Primul restaurant Taco Bell din Brașov va fi deschis, mâine, în mall-ul Coresi