Brașov. Silvia: „Tractorul ora 7….groaznic…cum sa aerisești cu un aer super poluat? Ne îmbolnăvesc ăștia de la Primărie care nu iau nici o măsură…Ma simt scârbită de oraș….”

Last Updated on octombrie 19, 2019 Locuitorii din Tractorul curăță cu plămânii aerul poluat. Când nu pute se curăță cu plămânii praful de pe străzile neasfaltate.

Pe grupul de Facebook Stop poluării din Brașov! Vrem aer curat!, Silvia T. a scris: „Tractorul ora 7….groaznic…cum sa aerisești cu un aer super poluat??? Ne îmbolnăvesc ăștia de la Primărie care nu iau nici o măsură…si știți sa luați impozitele cele mai mari..rușine sa va fie…lăsați ca vin alegerile…Dar nu e posibil așa ceva…industrie nu ai…de unde e poluarea asta? De la cei care construiesc??? Ma simt scârbită de oraș.
Brașov. Silvia: „Tractorul ora 7....groaznic...cum sa aerisești cu un aer super poluat? Ne îmbolnăvesc ăștia de la Primărie care nu iau nici o măsură...Ma simt scârbită de oraș....” 1

Nitu Adrian: Pute și în Sânpetru dis de dimi ne omoară cu ” abur tehnologic” nu e poluare, dar ce le pasa unor”gunoaie”
Boroda George: Miroase a deșeuri incinerarate ? Puteti oferi detalii ? În Tractorul este un poluator care isi face de cap in weekend !!
Trony Silvia: A mai mirosit si n cursul saptamanii insa noaptea…dupa ora 23…nu mai stiu exact zilele..dar in special noaptea miroase.Acum nu mai miroase.La ora 7 mureai de miros..un miros specific ce este de luni de zile..sau an?Daa ca si asta iarna mirosea…Ceva tare asa…o sa fiu atenta in alta dimineata si o sa dau mai multe detalii insa nu miroase a grajd..a fecalr de animale..nu!!!Cum ziceau ca miroase

Iar când nu pute în Tractorul ai parte de praf. Mult praf.
Pe grupul de Facebook Octavia A. a scris: “- Sunteti o familie tanara si la inceput de drum? Va doriti un copil pe care sa il cresteti intr-un loc linistit?
– Daaaaaa!
– Perfect! Ati gasit exact ceea ce cautati! Apartamente nici prea mici si nici prea mici, liniste si un ambient primitor, haideti in Brasov, in cartierul Tractorul, pe George Bacovia!”

Brașov. Silvia: „Tractorul ora 7....groaznic...cum sa aerisești cu un aer super poluat? Ne îmbolnăvesc ăștia de la Primărie care nu iau nici o măsură...Ma simt scârbită de oraș....” 2 Brașov. Silvia: „Tractorul ora 7....groaznic...cum sa aerisești cu un aer super poluat? Ne îmbolnăvesc ăștia de la Primărie care nu iau nici o măsură...Ma simt scârbită de oraș....” 3 Brașov. Silvia: „Tractorul ora 7....groaznic...cum sa aerisești cu un aer super poluat? Ne îmbolnăvesc ăștia de la Primărie care nu iau nici o măsură...Ma simt scârbită de oraș....” 4

Va suna cunoscut? Eu parca am si uitat ce bine si frumos sunau promisiunile de asfalt in zona noastra, la momentul semnarii contractului…raspunsul era ferm: “Da, in max 2 ani o sa fie asfalt!”

Realitatea mea de zi cu zi? Nori de praf prin care imi plimb fetita zilnic, punand in pericol sanatatea ei. E corect? (…)

Haideti sa ne mobilizam si macar sa incercam sa rezolvam problema. Daca nu ne plangem, inseamna ca nu ne doare. O zi faina!

Previous Story

Foto Brașov. Ursoaică operată de urgență în pădurea din Noua. Asociatia Milioane de Prieteni: „Operatie in premiera absoluta, in aceste momente, in padure. O ursoaica de aproximativ 2 ani si jumatate este o …”

Next Story

Document! La Codlea s-a interzis fondul clasei! La Brașov cum este? Primarul Cîmpeanu Mihai: „Fără bani de la părinți pentru fondul clasei! Am trimis adresă către …”