Document! La Codlea s-a interzis fondul clasei! La Brașov cum este? Primarul Cîmpeanu Mihai: „Fără bani de la părinți pentru fondul clasei! Am trimis adresă către …”

Last Updated on octombrie 19, 2019 Primarul din Codlea a interzis fondul clasei din școlile din localitate. Acest lucru a fost făcut i e primarul Clujului, luna trecută. La Brașov cum este? Se cotizează la greu?

Cîmpeanu Mihai: „Fără bani de la părinți pentru fondul clasei!

Am trimis adresă către instituțiile de învățământ prin care le solicit să nu mai primească bani de la părinți pentru fondul clasei. Toate sumele necesare vor fi
susținute din fondurile administrației locale în urma solicitărilor primite”.

Document! La Codlea s-a interzis fondul clasei! La Brașov cum este? Primarul Cîmpeanu Mihai: „Fără bani de la părinți pentru fondul clasei! Am trimis adresă către ...” 1

La Constanța este scandal mare după ce o elevă a publicat tabelul cu banii strânși pentru „fondul școlii“ la liceul „Traian”. . După dezvăluiri, eleva a fost adusă cu paznicul în biroul directoarei. Pe document, pot fi observate clar sumele strânse de la fiecare clasă, cuprinse între 1.000 și 3.000 de lei, cu un total al încasărilor de 46.100 de lei, însemnând 9.700 de euro.

Document! La Codlea s-a interzis fondul clasei! La Brașov cum este? Primarul Cîmpeanu Mihai: „Fără bani de la părinți pentru fondul clasei! Am trimis adresă către ...” 2

Contactată de Constanța de Azi, adolescenta a declarat că în birou, directorul Gabriela Costea i-a făcut reproșuri, totodată spunându-i că tabelul publicat este un fals.

„M-am simțit intimidată. A spus că tabelul nu este adevărat și mi-a reproșat faptul că l-am făcut public“, spus Roxana.

Previous Story

Brașov. Silvia: „Tractorul ora 7….groaznic…cum sa aerisești cu un aer super poluat? Ne îmbolnăvesc ăștia de la Primărie care nu iau nici o măsură…Ma simt scârbită de oraș….”

Next Story

Foto Brașov. Acești copaci de pe Tâmpa vor fi tăiați de Primărie. „Sunt Victor Cristescu, fotograf din Braşov. Vă invit la o plimbare pe Tâmpa, în locurile unde vor avea loc defrişările necesare construcţiei drumului forestier Goriţa. Pe parcursul ieşirii voi …”