Brașov. Octavia: „Realitatea mea de zi cu zi? Nori de praf prin care imi plimb fetita zilnic, punand in pericol sanatatea ei. E corect?”

Last Updated on octombrie 18, 2019 Noile cartiere ale Brașovului suferă la capitolul infrastructură. Mai bine spus suferă copiii nevoiți să înghită kilograme de praf.

Pe grupul de Facebook Octavia A. a scris: “- Sunteti o familie tanara si la inceput de drum? Va doriti un copil pe care sa il cresteti intr-un loc linistit?
– Daaaaaa!
– Perfect! Ati gasit exact ceea ce cautati! Apartamente nici prea mici si nici prea mici, liniste si un ambient primitor, haideti in Brasov, in cartierul Tractorul, pe George Bacovia!”

Brașov. Octavia: „Realitatea mea de zi cu zi? Nori de praf prin care imi plimb fetita zilnic, punand in pericol sanatatea ei. E corect?” 1 Brașov. Octavia: „Realitatea mea de zi cu zi? Nori de praf prin care imi plimb fetita zilnic, punand in pericol sanatatea ei. E corect?” 2 Brașov. Octavia: „Realitatea mea de zi cu zi? Nori de praf prin care imi plimb fetita zilnic, punand in pericol sanatatea ei. E corect?” 3

Va suna cunoscut? Eu parca am si uitat ce bine si frumos sunau promisiunile de asfalt in zona noastra, la momentul semnarii contractului…raspunsul era ferm: “Da, in max 2 ani o sa fie asfalt!”

Realitatea mea de zi cu zi? Nori de praf prin care imi plimb fetita zilnic, punand in pericol sanatatea ei. E corect? (…)

Haideti sa ne mobilizam si macar sa incercam sa rezolvam problema. Daca nu ne plangem, inseamna ca nu ne doare. O zi faina!

Previous Story

Brașov. Spitalul Sf Constantin: „Am pus la treaba noul angiograf, fără incizie. Opțiunea alternativă a intervenției presupunea anestezie generală și o operație deschisă complexă care ar fi necesitat o spitalizare de minim 7 zile și o recuperare grea

Next Story

Foto Brașov. Ursoaică operată de urgență în pădurea din Noua. Asociatia Milioane de Prieteni: „Operatie in premiera absoluta, in aceste momente, in padure. O ursoaica de aproximativ 2 ani si jumatate este o …”