Brașov. Spitalul Sf Constantin: „Am pus la treaba noul angiograf, fără incizie. Opțiunea alternativă a intervenției presupunea anestezie generală și o operație deschisă complexă care ar fi necesitat o spitalizare de minim 7 zile și o recuperare grea

Last Updated on octombrie 18, 2019 Spitalul Sf Constantin din Brașov anunță că a pus în funcțiune un nou angiograf. Pacienta s-a externat după o zi. Cu o operație clasică, pacienta ar fi trebuit operată „deschis”, ar fi stat în spital 7 zile și ar fi avut o recuperare grea.

Spitalul Sf Constantin: Miercuri, 16 octombrie 2019, am pus la treaba noul angiograf!
A fost realizată prima intervenție- stentare aorto-biiliacă- unei paciente în vârstă de 64 de ani ce suferea de sindrom Leriche (ocluzie aorto-biiliacă) ,intervenție ce s-a realizat sub anestezie locală, fără incizie.

Brașov. Spitalul Sf Constantin: „Am pus la treaba noul angiograf, fără incizie. Opțiunea alternativă a intervenției presupunea anestezie generală și o operație deschisă complexă care ar fi necesitat o spitalizare de minim 7 zile și o recuperare grea 1

Pacienta se externează joi, la doar 24 ore de la internare.
Opțiunea alternativă a intervenției presupunea anestezie generală și o operație deschisă complexă care ar fi necesitat o spitalizare de minim 7 zile și o recuperare grea.

Dr. Viorel Rusu, medic specialist chirurgie vasculară și endovasculară oferă consultații în ambulatoriul Spitalului Sf. Constantin. Programări și detalii la Call Center 0268300300”

Previous Story

Speriată de Brașov? Viorica Dăncilă merge doar la Săcele și Ghimbav. E a treia oară când vine tot pe lângă Braşov

Next Story

Brașov. Octavia: „Realitatea mea de zi cu zi? Nori de praf prin care imi plimb fetita zilnic, punand in pericol sanatatea ei. E corect?”