Foto Brașov. Spitalul de Copii se schimbă. Adrian Veştea: „ În plină desfășurare sunt și lucrările de reparații și igienizare a Ambulatoriului, Secția Pediatrie 1 (nou-născuți) și spălătoria Spitalului. Continuăm!”

Last Updated on septembrie 11, 2019 Preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian Veştea, a mers marţi la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii Braşov pentru a verifica stadiul lucrărilor de reabilitare.

Monica Săbăduşi, managerul spitalului, a anunţat că la începutul săptămânii viitoare, o parte a Unităţii de Primiri Urgenţe se va muta, deja, în partea renovată, iar la jumătatea lunii septembrie, Secţia de Neuropsihiatrie va fi finalizată, informează bzb.ro.

„Am verificat astăzi stadiul lucrărilor de reabilitare aflate în derulare la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii Brașov.

Foto Brașov. Spitalul de Copii se schimbă. Adrian Veştea: „ În plină desfășurare sunt și lucrările de reparații și igienizare a Ambulatoriului, Secția Pediatrie 1 (nou-născuți) și spălătoria Spitalului. Continuăm!” 1 Foto Brașov. Spitalul de Copii se schimbă. Adrian Veştea: „ În plină desfășurare sunt și lucrările de reparații și igienizare a Ambulatoriului, Secția Pediatrie 1 (nou-născuți) și spălătoria Spitalului. Continuăm!” 2 Foto Brașov. Spitalul de Copii se schimbă. Adrian Veştea: „ În plină desfășurare sunt și lucrările de reparații și igienizare a Ambulatoriului, Secția Pediatrie 1 (nou-născuți) și spălătoria Spitalului. Continuăm!” 3 Foto Brașov. Spitalul de Copii se schimbă. Adrian Veştea: „ În plină desfășurare sunt și lucrările de reparații și igienizare a Ambulatoriului, Secția Pediatrie 1 (nou-născuți) și spălătoria Spitalului. Continuăm!” 4

O parte a activității Unității de Primiri Urgențe se va putea muta în zona renovată la începutul săptămânii viitoare, iar la jumătatea lunii septembrie secția de Neuropsihiatrie va fi finalizată. Valoarea totală a acestor lucrări depășește suma de 1.000.000 lei, iar suma provine integral din bugetul Consiliului Județean.

În plină desfășurare sunt și lucrările de reparații și igienizare a Ambulatoriului, Secția Pediatrie 1 (nou-născuți) și spălătoria Spitalului.

Continuăm”, a declarat Adrian Vestea.

Lucrările de reparaţii şi igienizare din cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe au început în data de 8 iulie 2019, contractul de lucrări fiind în valoare de 535.000 de lei.

Previous Story

Primăria Brașov scoate la licitație 51 de locuri noi de parcare

Next Story

Tânăr din Brașov, reţinut de Poliție după ce a rupt oglinzile la 12 autoturisme dintr-o parcare