Tânăr din Brașov, reţinut de Poliție după ce a rupt oglinzile la 12 autoturisme dintr-o parcare

Last Updated on septembrie 11, 2019 Un tânăr de 27 de ani care a fost şi reţinut de poliţişti după ce a rupt oglinzile mai multor autoturisme parcate pe o stradă din Brașov.

Bărbatul despre care nu se ştie în acest moment dacă era sub influenţa alcoolului sau a substanţelor halucinogene a rupt oglinzile a nu mai puţin de 12 maşini în noaptea de 5 spre 6 septembrie, informează observator.tv.

Tânăr din Brașov, reţinut de Poliție după ce a rupt oglinzile la 12 autoturisme dintr-o parcare 1

Acestea erau parcate pe aceeaşi stradă din Braşov, iar proprietarii care le-au găsit de dimineaţă “distruse” au chemat imediat Poliţia. După ce au recoltat amprente de pe oglinzile rupte, poliţiştii au descoperit că în zonă sunt şi camere de supraveghere.

Acestea aparţineau unei pensiuni din zonă şi l-ar surprins pe tânărul de 27 de ani în timp ce distrugea autoturismele.

Nu a durat mult până acesta a fost identificat. A fost şi reţinut pentru 24 de ore. Pe numele lui există acum un dosar penal pentru distrugere.

Previous Story

Foto Brașov. Spitalul de Copii se schimbă. Adrian Veştea: „ În plină desfășurare sunt și lucrările de reparații și igienizare a Ambulatoriului, Secția Pediatrie 1 (nou-născuți) și spălătoria Spitalului. Continuăm!”

Next Story

Brașov. Romulus Oprica: „Transportul organizat al elevilor este un serviciu excelent al Primăriei….Acum, deși Mureșenilor e vizibil mai libera, aștept cu maxim interes (personal) sa funcționeze transportul elevilor si pe restul traseelor stabilite, nu doar pe un traseu, adică si din terminalele Stadionul Municipal si Triaj si sa fie extins si la clasele V-VIII. Nu de alta, dar elevii…”