Brașov. Locuitorii din Codlea luați de fraieri de Guvern. Erwin Albu : „Cred ca in curând o punem de un protest serios. Municipiul nostru suporta întreg traficul de tranzit de pe Drumul Național 1. Obligația reparațiilor sau deszăpezirilor cat tine șoseaua naționala prin oraș revine exclusiv bugetului local, ceea ce este o nedreptate la fel de națională. Autostrada …”

Last Updated on iulie 31, 2019 Viceprimarul din Codlea, Erwin Albu, și-a dat seama că locuitorii sunt luați de fraieri de Guvern. Prin centrul orașului trece DN1 dar lucrările de reparații sau deszăpezire sunt plătite de localitate!

Erwin Albu : „Cred ca in curând o punem de un protest serios.
Municipiul nostru suporta întreg traficul de tranzit de pe Drumul Național 1. Obligația reparațiilor sau deszăpezirilor cat tine șoseaua naționala prin oraș revine exclusiv bugetului local, ceea ce este o nedreptate la fel de națională.

Brașov. Locuitorii din Codlea luați de fraieri de Guvern. Erwin Albu : „Cred ca in curând o punem de un protest serios. Municipiul nostru suporta întreg traficul de tranzit de pe Drumul Național 1. Obligația reparațiilor sau deszăpezirilor cat tine șoseaua naționala prin oraș revine exclusiv bugetului local, ceea ce este o nedreptate la fel de națională. Autostrada ...” 1

Autostrada se lasă așteptată si trece pe la noi doar pe hârtie, pentru o eventuală ocolitoare (care ar fi paralela cu autostrada) nu se întrevăd surse alternative de finanțare.

E nevoie de un studiu de trafic si de discuții serioase cu toate instituțiile care aduna bani de la șoferi si cu legiuitorii, pentru ca orașul nostru se sufoca si se strica si plătim totul doar din banii codlenilor.

Mai mult, voi genera si niște discuții cu armata care trece deja la intervale scurte cu coloane întregi de blindate, tancuri si tehnica militara agabaritica taman prin centrul orașului, pe lângă Biserica Evanghelica Fortificata, unde avem limita clara de tonaj”.

Previous Story

Brașov. Caricatură. Ministrul Răzvan Cuc a lipit contractul firmei care se ocupă de drumul care leagă Brașovul de Bran. “Au adus calendarul de lucrări şi le-am spus în felul următor, dacă o …”

Next Story

Foto Brașov. Aşa arată noile tobogane şi „râul leneş” de la Paradisul Acvatic. „V-am pregătit zona pentru distracție. Cum vi se pare??”