Foto Brașov. Aşa arată noile tobogane şi „râul leneş” de la Paradisul Acvatic. „V-am pregătit zona pentru distracție. Cum vi se pare??”

Last Updated on august 1, 2019 Complexul de agrement Paradisul Acvatic s-a extins cu 7.000 de metri pătraţi în urma unei investiţii de circa două milioane de euro.

Noua zonă de distracţie are tobogane mari şi un lazy river („râul leneş” în traducere, o piscină inelară care curge similar cu un râu), informează bzb.ro.

Foto Brașov. Aşa arată noile tobogane şi „râul leneş” de la Paradisul Acvatic. „V-am pregătit zona pentru distracție. Cum vi se pare??” 1 Foto Brașov. Aşa arată noile tobogane şi „râul leneş” de la Paradisul Acvatic. „V-am pregătit zona pentru distracție. Cum vi se pare??” 2 Foto Brașov. Aşa arată noile tobogane şi „râul leneş” de la Paradisul Acvatic. „V-am pregătit zona pentru distracție. Cum vi se pare??” 3
Paradisul Acvatic: „V-am pregătit zona pentru distracție. Cum vi se pare??”

Noile tobogane vor putea fi utilizate începând cu luna august, în prezent fiind în perioada de recepţie.

Paradisul Acvatic se întinde în prezent pe o suprafaţă de 30.000 de metri pătraţi, a fost înfiinţat în 2007, iar acum se ajunge la un număr de 340.000 de vizitatori anual. Compania DIP&GIP, cea care administrează complexul, dar şi hotelul Alinalex, a încheiat anul trecut cu afaceri de 24,21 milioane de lei (5,1 milioane de euro), profitul ajungând la 1,05 milioane de lei.

Previous Story

Brașov. Locuitorii din Codlea luați de fraieri de Guvern. Erwin Albu : „Cred ca in curând o punem de un protest serios. Municipiul nostru suporta întreg traficul de tranzit de pe Drumul Național 1. Obligația reparațiilor sau deszăpezirilor cat tine șoseaua naționala prin oraș revine exclusiv bugetului local, ceea ce este o nedreptate la fel de națională. Autostrada …”

Next Story

Video Brașov. Două autoturisme au luat foc lângă Maternitate