Brașov. Cine îl va învinge pe George Scripcaru? „USR va da Brașovului următorul primar”

Last Updated on iulie 3, 2019 USR a câștigat categoric alegerile europarlamentare în Brașov și este obligat să propună un candidat serios la Primărie care să lupte împotriva lui George Scripcaru. Candidatul USR va fi stabilit în urma unei competiții interne.

„În curând vom anunța numele candidatului pe care îl vom susține cu toate forțele noastre pentru Primăria Brașov la următoarele alegeri locale. Deocamdată ne concentrăm pe alegerile primare în USR, dar avem câteva nume care ar putea intra în această cursă electorală. Nici nu se pune problema să nu avem propriul candidat. USR va da Brașovului următorul primar”, a declarat senatorul USR de Brașov pentru mytex.ro.

Brașov. Cine îl va învinge pe George Scripcaru? „USR va da Brașovului următorul primar” 1

Allen Coliban: „Semnează pentru Legea Mirosurilor! ✍️
Sute de mii de români din București, Timișoara, Brașov, Ploiești, Oradea, Chiajna și din alte orașe dorm cu ferestrele închise din cauza mirosurilor insuportabile. O parte dintre ei reclamă boli grave, dobândite în urma expunerii prelungite la diverși poluanți rău mirositori. 🤢

Autoritățile de mediu sunt incapabile să rezolve aceste probleme și reclamă vidul legislativ cu privire la tratarea disconfortului olfactiv.

Pornind de la cazuri reale, împreună cu Cornel Zainea am depus la Parlament, sub formă de inițiativă legislativă, documentarea începută de colegii din USR Timiș (mulțumim, Rodica Militaru), am colaborat cu specialiștii din Ministerul Mediului și din Ministerul Sănătății pentru a ajunge la o formă susținută de Guvern și așa s-a născut Legea Mirosurilor.

Faptul că ea a fost adoptată de Senat și este acum blocată de PSD-ALDE într-un sertar al Comisiei pentru Mediu a Camerei Deputaților, nu poate fi decât dovada că este o lege utilă și eficientă. De-asta am inițiat o petiție online, pe legeamirosurilor.ro, care trimite solicitarea semnatarilor direct către cei în măsură să deblocheze proiectul și să îl transforme în lege.

Chiar dacă sunt multe alte probleme grave în România, sutelor de mii de români afectați de mirosuri și de poluare această lege le poate schimba radical viața. Semnează și dă mai departe! (legeamirosurilor.ro)”

Previous Story

Codlea. Erwin Albu: „Dimineață am urmărit mașina de gunoi. Problema zoaielor împuțite pe care o lasă in urma pe carosabil a apărut din nou sau nu a fost rezolvata cum trebuie. Angajații de la salubritate reclama ca …”

Next Story

Aeroportul Brașov. Adrian Veștea, explicații după ce CNSC i-a anulat rezultatul licitației privind Terminalul. Deoarece am promis că indiferent de situația în care ne aflăm voi informa…”