Codlea. Erwin Albu: „Dimineață am urmărit mașina de gunoi. Problema zoaielor împuțite pe care o lasă in urma pe carosabil a apărut din nou sau nu a fost rezolvata cum trebuie. Angajații de la salubritate reclama ca …”

Last Updated on iulie 3, 2019 Viceprimarul din Codlea Erwin Albu i-a luat în vizor pe cetățenii care aruncă la tomberon mizeria de la grajd care apoi se scurge pe drum.

Erwin Albu: „Rahat de porc, gunoi de grajd si zoaie care se scurg pe strada din mașina de preluare a gunoiului.

Acum de dimineață am urmărit mașina de gunoi. Problema zoaielor împuțite pe care o lasă in urma pe carosabil a apărut din nou sau nu a fost rezolvata cum trebuie.

Codlea. Erwin Albu: „Dimineață am urmărit mașina de gunoi. Problema zoaielor împuțite pe care o lasă in urma pe carosabil a apărut din nou sau nu a fost rezolvata cum trebuie. Angajații de la salubritate reclama ca ...” 1

Angajații de la salubritate reclama ca se arunca in pubele inclusiv pietre care distrug întruna mașina, oricât se tot repara aceasta.
Sa aduni dejecțiile din grajd si sa umpli tomberonul cu acestea ca sa ți-l ia mașina de gunoi mi se pare însă noaptea mintii.

Azi voi avea sedinta cu conducerea SC Servicii de Gospodarire Magura Codlea si cu responsabilul pentru mediu al Politiei Locale. Va mai trece timp pana ne vom civiliza. Dar trebuie sa ne civilizam”.

Previous Story

Salvamont Bușteni: „O familie cu un copil, care coborau pe Valea Cerbului, a intrat in panica cand au vazut ca se intuneca si au cerut ajutor. Stiau ca in zona sunt ursi, iar ei nu aveau lanterne. Cand i-am gasit barbatul era…”

Next Story

Brașov. Cine îl va învinge pe George Scripcaru? „USR va da Brașovului următorul primar”