Anunț! Prefectura Brașov: „Apa este potabilă! Având în vedere că în mediul online au apărut unele informații alarmante cu privire la calitatea apei potabile din județul Brașov, după ploile abundente din ultimele 24 de ore, reprezentanții …”

Last Updated on mai 1, 2019 Prefectura Brașov a anunțat astăzi că apa este potabilă în județ. Reacția survine după ce ar fi apărut informații că apa nu este bună de băut di cauza ploilor din ultima perioadă.

Instituția Prefectului Județul Brașov: „Având în vedere că în mediul online au apărut unele informații alarmante cu privire la calitatea apei potabile din județul Brașov, după ploile abundente din ultimele 24 de ore, reprezentanții Instituției Prefectului județul Brașov s-au autosesizat și au demarat procedura de verificare în teritoriu, siguranța cetățenilor fiind întotdeauna prioritară.

Anunț! Prefectura Brașov: „Apa este potabilă! Având în vedere că în mediul online au apărut unele informații alarmante cu privire la calitatea apei potabile din județul Brașov, după ploile abundente din ultimele 24 de ore, reprezentanții ...” 1

Astfel, suntem în măsură să anunțăm că informațiile distribuite la acest moment pe canalele de socializare, care ridică suspiciuni cu privire la calitatea apei potabile, sunt false. Compania Apa Brașov ne-a dat asigurări că apa furnizată în toate localitățile deservite de aceasta este potabilă.

Pentru a obține informații corecte și oficiale în legătură cu potabilitatea apei, îi rugăm pe toți cei interesați să sune la numărul 0268 926 sau să urmărească noutățile pe www.apabrasov.ro și canalul oficial de Facebook (@companiaapabrasov)”.

Previous Story

Accident Brașov: O tânără de 24 de ani a murit după ce un autoturism s-a lovit de un autocar plin de pasageri în localitatea Vlădeni. Traficul în zona este complet blocat

Next Story

Brașov. Cosmin Albert: „De Paște mi-am luat câteva ore din viață să ajut la curățarea gării Brașovului ..Cinci măsuri despre care angajații CFR mi-au spus…Desființarea barurilor și jocurilor de noroc din incinta Gării…Anularea taxei de WC…”