Accident Brașov: O tânără de 24 de ani a murit după ce un autoturism s-a lovit de un autocar plin de pasageri în localitatea Vlădeni. Traficul în zona este complet blocat

Last Updated on mai 1, 2019 Un grav accident de circulație a avut loc în această dimineață pe DN 1, în localitatea Vlădeni din județul Brașov.

O tânără de 24 de ani a murit după ce un autoturism s-a lovit de un autocar plin de pasageri, informează digi24.ro.

Accident Brașov: O tânără de 24 de ani a murit după ce un autoturism s-a lovit de un autocar plin de pasageri în localitatea Vlădeni. Traficul în zona este complet blocat 1

”Din primele date, un conducător autoturism, pe fondul oboselii la volan, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un autocar condus regulamentar”, au transmis poliţiştii.

La rândul lor, reprezentanţii ISU Braşov au transmis că o tânără de 24 de ani, pasager în autoturism, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

Şoferul maşinii, un bărbat de 30 de ani, nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. De asemenea, nu au solicitat ajutorul medicilor pasagerii din autocar, dar şoferul acestuia a fost rănit şi a suferit un traumatism toraco-abdominal.

Traficul în zona accidentului este complet blocat, maşinile fiind deviate prin localitate.

Previous Story

Parada Junilor Brașoveni, duminică, 5 mai. Junii Brasovului Schei: „Duminica Tomii este prima duminica după Sărbătoare de Paste ortodox, ziua in care locuitorii din cartierele Schei si Bartolomeu, vin costumați si calare si intra in cetate victoriosi….”

Next Story

Anunț! Prefectura Brașov: „Apa este potabilă! Având în vedere că în mediul online au apărut unele informații alarmante cu privire la calitatea apei potabile din județul Brașov, după ploile abundente din ultimele 24 de ore, reprezentanții …”