Brașov. Deputatul Gabriel Andronache (PNL): „În cei 10 ani de navetă pe DN1 m-am săturat de inconștienții care conduc „în orb” fiind „pierduți” în telefon …Legea propune ca toți cei care sunt cu ochii în telefon sau se filmează atunci când sunt la volan să devină pietoni pentru  …”

Last Updated on februarie 20, 2019 Deputatul Gabriel Andronache (PNL) reclamă faptul că tot mai mulți șoferi conduc pe DN1 cu ochii în telefoanele mobile și nu mai sunt atenți la drum.

Pe Facebook, deputatul Andronache Gabriel a scris: „Marți, la Comisia Juridică din Camera Deputaților, am susținut o inițiativă legislativă aparținând unor colegi din opoziție (P.L.x 682/2018).

Legea propune ca toți cei care sunt cu ochii în telefon sau se filmează atunci când sunt la volan să devină pietoni pentru 3 luni de zile prin suspendarea carnetului de conducere (din păcate majoritatea parlamentară din comisie a respins inițiativa pe motiv că Guvernul încă cercetează cum poate accepta ca probă dovada video a condusului „în orb” – celebrele live-uri, la volan!!!; mai avem o șansă în plenul Camerei)

Brașov. Deputatul Gabriel Andronache (PNL): „În cei 10 ani de navetă pe DN1 m-am săturat de inconștienții care conduc „în orb” fiind „pierduți” în telefon ...Legea propune ca toți cei care sunt cu ochii în telefon sau se filmează atunci când sunt la volan să devină pietoni pentru  ...” 1
În cei 10 ani de navetă pe DN1 m-am săturat de inconștienții care conduc „în orb” fiind „pierduți” în telefon sau de agresivii care cred că șoseaua e proprietatea lor!!! Voi susține și voi vota orice inițiativă legislativă care este în favoarea vieții și contribuie la reducerea numărului de victime rezultate din accidente rutiere!
Cred că „VIAȚA ARE PRIORITATE!” Cred în îndemnul „CONDU DEFENSIV!”

P.S. Mă gândesc să devin REPORTER DE DN1!!! Poate astfel voi determina CNAIR să facă investițiile promise pentru a reduce cauza accidentelor pe DN1. Apropo CNAIR: UNDE ESTE SENSUL GIRATORIU PROMIS ANUL TRECUT A FI CONSTRUIT PE DN1, pe ocolitoarea municipiului Ploiești, în apropierea benzinăriei PETROM?! Acolo este un punct negru pe care toți îl știu dar degeaba, nicio acțiune.

La discuția din Comisia de Buget-Finanțe pentru bugetul de stat pe anul 2019 așteptam ca cei din conducerea CNAIR să sufle o vorbă despre lucrări bugetate în 2019 pentru sporirea siguranței pe drumul cu cele mai multe victime din accidente rutiere (DN1, bineînțeles)!

Speranță deșartă! Sunt 0 lei alocați în bugetul CNAIR pentru noi lucrări de siguranță rutieră în 2019, pe DN1!
Prin urmare, GUVERNUL ROMÂNIEI; CNAIR unde-i sensul giratoriu???
sursa foto:blogul lui v.andronic , autor:ANDO”

Previous Story

Brașov. Tren urban și spre Aeroport Ghimbav, nu doar spre Râşnov, Zărneşti, Predeal, Sfântu Gheorghe

Next Story

Brașov. La mall-ul Coresi. 4 hoți prinși în timp ce furau haine. Ce spune Poliția