Brașov. La mall-ul Coresi. 4 hoți prinși în timp ce furau haine. Ce spune Poliția

Last Updated on februarie 20, 2019 4 hoți au fost prinși în flagrant la mall-ul Coresi în timp ce furau haine. Cei patru au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore.

Poliția Brașov, citată de brasovtv.com: „Ca urmare a cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că la data de 19.02.2019, în intervalul orar 16:30 – 17:00, patru persoane cu vârste cuprinse între 17 ani și 43 ani, din județele Sibiu și Vâlcea, s-au deplasat într-un centru comercial situat în municipiul Brașov, iar din incinta mai multor magazine au sustras articole de îmbrăcăminte, cărora le-a îndepărtat sistemul de siguranță, trecând de linia caselor de marcat fără să achite contravaloarea lor.
Brașov. La mall-ul Coresi. 4 hoți prinși în timp ce furau haine. Ce spune Poliția 1

Persoanele în cauză au fost interceptate de către polițiști în momentul în care se pregăteau să părăsească parcarea unui complex comercial. Asupra suspecților au fost găsite 49 de articole de îmbrăcăminte, acestea fiind ridicate de către polițiști în vederea continuării cercetărilor.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiștii Secţiei numărul 3, a reieşit faptul că, persoanele în cauză au mai comis și alte fapte de acest gen în municipiul Braşov, în 29.01.2019, respectiv 02.02.2019, împreună cu un alt bărbat, în vârstă de 21 de ani, din Sibiu, identificat, pe numele căruia polițiștii au emis mandat de aducere.

Față de cei patru suspecți prinși în flagrant a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.

Vezi aici Video:

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”furt calificat” și ”furt”, instrumentat sub supravegherea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, dosar în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

Previous Story

Brașov. Deputatul Gabriel Andronache (PNL): „În cei 10 ani de navetă pe DN1 m-am săturat de inconștienții care conduc „în orb” fiind „pierduți” în telefon …Legea propune ca toți cei care sunt cu ochii în telefon sau se filmează atunci când sunt la volan să devină pietoni pentru  …”

Next Story

Accident Brașov. Pieton lovit n zona stației RAT de la Stadion. Martorii susțin că era în stare gravă, întins pe carosabil, într-o baltă de sânge