Accident Brașov. Pieton lovit n zona stației RAT de la Stadion. Martorii susțin că era în stare gravă, întins pe carosabil, într-o baltă de sânge

Last Updated on februarie 20, 2019 Un grav accident a avut loc marți seara lângă stadionul Tineretului.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Brașov, Ionut Stoica a scris: „Accident strada Stadionului. Pieton accidentat (trecere prin loc nepermis). Politie si ambulanta prezente”

Accident Brașov. Pieton lovit n zona stației RAT de la Stadion. Martorii susțin că era în stare gravă, întins pe carosabil, într-o baltă de sânge 1

(foto Delia Onofrei)

O femeie care conducea un autoturism pe strada Stadionului, dinspre bulevardul Griviței, către strada Calea Făgărașului, în zona stației RAT a surprins și accidentat un pieton care a traversat strada prin loc nepermis, informează Realitatea Brașov. 

Pietonul a fost transportat la spital pentru acordare de îngrijiri medicale. Nu a putut fi identificat până în acest moment, pemtru că nu avea niciun act asupra lui. Martorii susțin că era în stare gravă, întins pe carosabil, într-o baltă de sânge. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Previous Story

Brașov. La mall-ul Coresi. 4 hoți prinși în timp ce furau haine. Ce spune Poliția

Next Story

De ce Aeroportul Brașov primește 23 de milioane de lei iar Aeroportul Cluj 110 milioane de lei de la Guvern? Mihai Nanu: „Nu suntem invidioși, doar să nu fim luați de proști!”