De ce Aeroportul Brașov primește 23 de milioane de lei iar Aeroportul Cluj 110 milioane de lei de la Guvern? Mihai Nanu: „Nu suntem invidioși, doar să nu fim luați de proști!”

Last Updated on februarie 21, 2019 Deputații PSD din Brașov au prezentat ca o mare victorie alocarea sumei de 23 de milioane de lei pentru construcția Aeroportului. Clujul, cu mai puțini deputați PSD, primește de la buget în 2019 suma de 110 milioane de lei pentru devierea Someșului Mic pentru extinderea Aeroportului Cluj-Napoca. De ce Brașovul 23 iar Clujul 110 milioane de lei? Aeroportul Brașov mai are nevoie de aproximativ 200 de milioane de lei.

„În zona Aeroportului municipiului Cluj-Napoca, valoarea proiectului total este de 110 milioane de lei, dar, pentru a putea face devierea Someşului Mic pentru extinderea aeroportului, autorităţile publice locale trebuie să mute un pod de pe şoseaua de centură a municipiului. După această mutare, vom aloca suma necesară. Pentru acest an am alocat cele 110 milioane de lei pentru o serie de corecţii la lucrările din zonă”, a precizat ministrul Apelor şi Pădurilor, Ioan Deneş, citat de transilvaniabussines.ro.

De ce Aeroportul Brașov primește 23 de milioane de lei iar Aeroportul Cluj 110 milioane de lei de la Guvern? Mihai Nanu: „Nu suntem invidioși, doar să nu fim luați de proști!” 1

Ionut Tata: „Conturile de facebook ale tuturor parlamentarilor din #Brasov – indiferent de coloratura politica – au duduit de laudatio-uri despre cele 23 de milioane de Lei alocate in 2019 de la bugetul de stat pentru construirea Aeroportului de la Brasov. Fiecare dintre ei si-a gasit un mic merit, fie pentru ca a cerut, fie pentru ca a votat, fie pentru ca nu s-a impotrivit.

Intre timp, pentru devierea Somesului Mic in vederea pregatirii extinderii Aeroportului Cluj-Napoca, s-au alocat 110 milioane de Lei – adica 80% din suma necesara pentru finalizarea aeroportului de la Brasov.

Nu stiu ce altceva ar mai fi de zis….”

Mihai Codruț Nanu: „-90 de milioane de lei luate județului cu reforma fiscală in fiecare am de Guvernul PSD
– 126 milioane de lei cu asistența socială pusă în cârca CJ Brașov începând cu 2019 (cifrele de mai jos sunt în mii lei). CJ Brasov plătea pana in anul 2019 12,6 milioane lei, restul de 114 milioane erau de la bugetul de stat.

+13 milioane date la aeroport din “mărinimia” guvernului PSD. “Dar vai, dragi brasoveni, cum nu vă bucurați că guvernul nostru dă în sfârșit bani pt aeroport?” zice siderată o pesedistă. Ete d-aia! Nu Daea. Ăla e cu oaia.

Suntem în minus 90 milioane lei din cauza Guvernului PSD. Care a dar 110 milioane pentru Aeroportul Clujului. Nu suntem invidioși, doar să nu fim luați de proști!”

Previous Story

Accident Brașov. Pieton lovit n zona stației RAT de la Stadion. Martorii susțin că era în stare gravă, întins pe carosabil, într-o baltă de sânge

Next Story

Brașov. Procurorii au ieșit să protesteze față de Ordonanțele lui Tudorel. „Apreciem că de ceva timp se operează modificări la legile justiţiei şi la…”