Accident Brașov. Un șofer beat a lovit o bătrână pe trecere, pe Calea București

Last Updated on octombrie 4, 2018 Un bărbat în vârstă de 66 de ani a provocat un accidet ieri seară, pe Calea București.

Brașoveanul a accidentat o femeie de 79 de ani angajată în traversarea regulamentară a străzii. Bătrâna a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, iar șoferul a fost testat din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul fiind de 0.86 mg/l alcool pur, informează bzb.ro

Accident Brașov. Un șofer beat a lovit o bătrână pe trecere, pe Calea București 1

„Un bărbat de 66 ani, din Brașov, care a condus un autoturism pe Calea București, dinspre str. Carpaților spre str. Poienelor, la trecerea pentru pietoni din dreptul imobilului cu nr. 20, a accidentat o femeie de 79 ani angajată în traversarea regulamentară a străzii, de la stânga la dreapta, pe sensul de mers al vehiculului. Femeia a fost transportată la spital pentru îngrijiri.

Conducătorul auto a fost testat din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, iar rezultatul a fost 0,86 mg/l alcool pur”, a explicat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, agent șef Gabriela Dinu, pentru mytex.ro.

Acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și i s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului.

Previous Story

Video Brașov. Tunel pe sub munte, în Poiana Brașov. „Este un tunel impresionant. Are o înălţime de 1,5 metri, după care pleacă o rază de 1,2 metri. Este torchetat, cu beton pe anumite zone, pe anumite zone este placă de beton. Colectorul găzduit de acest tunel adună…”

Next Story

(Foto) Brașov. Retailerul olandez Used de produse folosite vrea să deschidă un magazin. Cum va arăta