Brașov: Parcare automatizată lângă Piața Sfatului. Maşinile sunt duse la locul de parcare cu ajutorul unor lifturi, nefiind nevoie de rampe de acces

Last Updated on iunie 21, 2017 O firmă a depus o documentație la Comisia de Circulație de la Primăria Brașov prin care anunță că vrea să construiască o parcare automatizată (maşinile sunt duse la locul de parcare cu ajutorul unor lifturi, nefiind nevoie de rampe de acces).

Membrii Comisiei de Circulaţie din Primăria Braşov au analizat marți documentaţia depusă de o firmă care care a obţinut un certificat de urbanism pentru amenajarea unor birouri într-un imobil situat pe strada Apollonia Hirscher nr. 5, clădire care urma a fi „remodelată”, informează bzb.ro.

Brașov: Parcare automatizată lângă Piața Sfatului. Maşinile sunt duse la locul de parcare cu ajutorul unor lifturi, nefiind nevoie de rampe de acces 1

Brașov: Parcare automatizată lângă Piața Sfatului. Maşinile sunt duse la locul de parcare cu ajutorul unor lifturi, nefiind nevoie de rampe de acces 2

În timpul discuţiilor, membrii comisiei au aflat că, de fapt, firma în cauză doreşte ca la adresa respectivă, pe lângă birouri, să amenajeze şi o parcare automatizată (maşinile sunt duse la locul de parcare cu ajutorul unor lifturi, nefiind nevoie de rampe de acces).

„Comisia nu s-a pronunţat în acest dosar. Având în vedere că firma obţinut certificat de urbanism doar pentru birouri, dacă doreşte să amenajeze şi o parcare, pentru această lucrare trebuie să obţină un alt certificat de urbanism”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea.

Pe strada Apollonia Hirscher nr. 5 (într-o zonă de protecţie istorică), firma care a solicitat avizul ar dori să amenajeze o parcare privată cu o capacitate de 200 de locuri.

Previous Story

UPDATE! Brașov: 20 de persoane internate la Infecțioase dar NU au meningită! Vezi de ce suferă:

Next Story

Fără Aeroport la Brașov? Vezi ce spune ambasadorul Austriei. „Aeroportul din Otopeni ar fi practic şi al Braşovului, deşi multor braşoveni nu le place să audă acest lucru”