Fără Aeroport la Brașov? Vezi ce spune ambasadorul Austriei. „Aeroportul din Otopeni ar fi practic şi al Braşovului, deşi multor braşoveni nu le place să audă acest lucru”

Last Updated on iunie 21, 2017 Brașovul nu are politicieni de calibru național iar din aceată cauză a decăzut politic fiind la întâlnirea sferelor de influență a Clujului și Bucureștiului. Pentru că politicienii locali nu pot și nu au puterea de a copnstrui măcar un aeroport, Brașovul, inevitabil, va fi „aspirat” de una din zonele puternice. Cel mai probabil București.

Ambasadorul Austriei la Bucureşti, Gerhard Reiweger a recomandat autorităţilor române să aibă în vedere strategii regionale de dezvoltare, atât din punct de vedere turistic, cât şi, mai larg, economic, informează ziare.com.
Acest lucru se traduce prin construcția de autostradă dar nu și a aeroportului.Fără Aeroport la Brașov? Vezi ce spune ambasadorul Austriei. „Aeroportul din Otopeni ar fi practic şi al Braşovului, deşi multor braşoveni nu le place să audă acest lucru” 1

„O regiune turistică şi de dezvoltare ar trebui să fie Bucureşti-Braşov, poate. Bucureştiul, cu weekend în Braşov, ar putea fi o idee. Imanginaţi-vă că ar fi o autostradă pe care ai face o oră până la Braşov. Aeroportul din Otopeni ar fi practic şi al Braşovului, deşi multor braşoveni nu le place să audă acest lucru”, a mai spus ambasadorul Austriei. Autostrada Bucureşti–Braşov are o lungime planificată de 173 km.

Cum ar fi să faci o oră jumătate până la București? Ar mai avea nevoie Brașovul de Aeroport în condițiile în care la Otopeni prețul biletelor de avion ar fi mult mai mic?

Previous Story

Brașov: Parcare automatizată lângă Piața Sfatului. Maşinile sunt duse la locul de parcare cu ajutorul unor lifturi, nefiind nevoie de rampe de acces

Next Story

Brașov: Dinner In The Sky, restaurant la înălțime (40 de metri) în Piața Sfatului