Zăpadă și în Poiana Brașov. Continuă să ningă la Bălea Lac, Făgăraş. În Brașov se încălzește

Last Updated on octombrie 2, 2024 Zăpadă și în Poiana Brașov. Continuă să ningă la Bălea Lac, Făgăraş. În Brașov se încălzește 1

A venit iarna pe crestele munţilor Făgăraş. La Bâlea Lac, stratul de zăpadă măsoară deja 6 centimetri, iar temperaturile au scăzut sub zero grade Celsius. Puţinii turişti care s-au încumetat să meargă la munte în această perioadă s-au bucurat de peisajul hibernal de la mijlocul toamnei. Deşi Transfăgărăşan este încă deschis, autorităţile recomandă celor care pornesc pe drumuri de munte să aibă maşinile echipate de iarnă. În Brașov urmează câteva zile călduroase.

Prima zăpadă din acest sezon i-a suprins pe turiştii care au urcat pe Transfăgărăşan pentru a se bucura de peisajele spectaculoase.
Unii turişti şi-au echipat deja autoturismele cu anvelope de iarnă, după ce au consultat prognoza meteorologică şi au văzut că la munte se circulă în condiţii de iarnă.

Zăpadă și în Poiana Brașov. Continuă să ningă la Bălea Lac, Făgăraş. În Brașov se încălzește 2 Zăpadă și în Poiana Brașov. Continuă să ningă la Bălea Lac, Făgăraş. În Brașov se încălzește 1

(Foto Meteo Plus)

Meteorologii spun că stratul de zăpadă nu va rezista pentru foarte mult timp. Tocmai de aceea, reprezentanţii de la Drumuri nu se grăbesc deocamdată să închidă circulaţia rutieră pe Transfăgărăşan.

Vremea în Brașov, joi
În Brașov cerul va fi mai mult noros, indicele UV va fi de 5 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre VNV.
Temperatura maximă va fi de 23 de grade Celsius, iar cea minimă de 11 grade Celsius. Sunt șanse mari ca pe parcursul zilei să plouă, potrivit Kanal D.

Foto Poiana Brașov Travel
Zăpadă și în Poiana Brașov. Continuă să ningă la Bălea Lac, Făgăraş. În Brașov se încălzește 4

Zăpadă și în Poiana Brașov. Continuă să ningă la Bălea Lac, Făgăraş. În Brașov se încălzește 5

Previous Story

Brașov. Se deschide Satul lui Moș Crăciun. „Locul unde distracția și confortul se împletesc perfect pentru întreaga familie!”

Next Story

Zi de sărbătoare la Zoo Brașov. Surprize şi activităţi pentru copii, cu ocazia Zilei Mondiale a Animalelor și a Zilei Internaționale a Îngrijitorilor de Animale Sălbatice