Brașov. Un nou filmuleț lămurește cum s-a produs accidentul de lângă Piața Sfatului

Last Updated on octombrie 11, 2024 Brașov. Un nou filmuleț lămurește cum s-a produs accidentul de lângă Piața Sfatului 1

Un nou filmuleț lămurește cum s-a produs accidentul de pe strada Mureșenilor din Brașov, lângă Piața Sfatului.

Prezența de spirit a unui șofer a dus la evitarea unei tragedii, după ce un bărbat care mergea pe trotuar s-a împiedicat și a căzut în fața mașinii. Șoferul a tras de volan într-o fracțiune de secundă, astfel încât pietonul să nu fie lovit, însă a intrat cu mașina într-un alt autoturism care se deplasa pe celălalt sens de mers.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere din apropiere se observă că pe trotuar se aflau mai mulți trecători, iar la un moment dat, unul dintre aceștia se împiedică de o groapă, se dezechilibrează și cade brusc pe șosea, chiar în fața unei mașini, conform Digi24.

Mașina era atât de aproape încât ar fi putut să îl lovească pe pieton, însă șoferul a avut o prezență de spirit deosebită și a reușit să ocolească la limită pietonul, evitând astfel o tragedie.
Mașina, însă, s-a ciocnit frontal cu un alt autoturism care venea de pe contrasens.

„Din cauza acestor câteva pavele lipse dintr-o trotuar, turistul străin s-a împiedicat și a ajuns pur și simplu pe șosea unde era cât pe ce să fie călcat de mașină. Dacă în locul acestor stâlpișori ar fi existat garduri de protecție, atunci incidentul ar fi putut fi evitat”, a transmis Adrian Jătăreanu, corespondent Kanal D.

Previous Story

Brașov. Salariul pe care îl primește un casier de la Mega Image