Aeroportul Brașov. A avut loc primul zbor spre Istanbul cu Fly Lili. Există patru variante de preț

Last Updated on septembrie 30, 2024 Aeroportul Brașov. A avut loc primul zbor spre Istanbul cu Fly Lili. Există patru variante de preț 1

Compania românească Fly Lili, care și-a stabilit baza operațională la Aeroportul Brașov, va asigura din această săptămână, trei zboruri săptămânale, miercurea, vinerea și duminica, de la Ghimbav spre Istanbul.

Decolarea are loc la ora 19.00 de la Ghimbav, iar sosirea, la 22:55.
Prețurile încep de la 79.99 euro și ajung la 129.99 euro, cât costă prima cursă, de exemplu. Există patru variante de preț, la condiții standard, conform mytex.ro.

Aeroportul Internațional Brașov: „Bună dimineața, Brașov!
💦 Îți aducem ”un strop” din atmosfera de la aeroport 🙂
Imagini surprinse înainte de primul zbor de pe noua rută FLY LILI
Brașov GHV – Istanbul IST – Brașov GHV
Săptămână cu spor! Vă așteptăm la zbor! ✈️”

Pe lângă Istanbul, de la Brașov se poate zbura în prezent spre 7 orașe: Roma, Nürnberg, München, Stuttgart – cu Fly Lili ȘI Londra, Dortmund și Budapesta – cu WizzAir, potrivit Radio Romania Brasov.

Aeroportul Brașov va depune până la sfârșitul anului dosarul pentru ajutorul de la Comisia Europeană / ”Aeroportul va fi, până în 2027, printre primele cinci aeroporturi din România”
Discuțiile pentru ajutorul de stat la Aeroportul Brașov se află pe ultima sută de metri, anunță Agenția de presă Rador, care citează Radio Brașov. Pentru acordarea de ajutor de stat, Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav are nevoie de un „istoric bun de funcţionare”. În acest sens va fi întocmită documentația care va fi depusă la Comisia Europeană. Termenul final pentru depunerea notificării este 15 decembrie.

„S-a discutat foarte practic şi pragmatic despre notificarea care va fi depusă, până la sfârşitul anului, la Comisia Europeană. A implicat termene, investiţii, număr de curse, destinaţii etc. Rămânem optimişti că Aeroportul Braşov va fi, până în 2027, printre primele cinci aeroporturi din România şi sunt convins că CE va fi mulţumită, va vedea că avem deja un istoric bun”, spune președintele Consiliului Județean Brașov, Șerban Todorică, conform G4Media.

Administrația județeană consideră că acești peste 200.000 de pasageri care au trecut deja pragul aeroportului, de la deschidere până în prezent, vor fi luați în calcul la „istoricul bun”.

Previous Story

Un copil de 6 ani a murit după ce un zid a căzut peste el

Next Story

O familie de români a plătit 84.000 de euro pentru o vacanță de 12 zile. Familia a beneficiat inclusiv de majordomi