Aeroportul Brașov, o nouă rută, operată de Fly Lili

Last Updated on septembrie 23, 2024 Aeroportul Brașov, o nouă rută, operată de Fly Lili 1

Aeroportul Brașov anunță că duminică s-a adăugat o nouă rută, Istanbul, operată de Fly Lili. În această săptămână, Fly Lili are programate curse spre cinci dintre cele șase destinații pe care le-a deschis de o lună de la Ghimbav. Sunt 13 curse (26 de zboruri) spre/dinspre Barcelona – una pe săptămână, iar pe relația Roma, Nürnberg, München și Stuttgart, de câte trei ori.
Compania maghiară Wizz Air operează 9 curse (18 zboruri), de patru ori pe relația Londra (Luton), de trei ori spre/dinspre Budapesta și de două ori, Dortmund, scrie mytex.ro.

Aeroportul Brașov:✈️ Brașov, ești gata de zbor?
Au mai rămas 7️⃣ zile până la zborul inaugural pentru destinația mult așteptată: Brașov GHV – Istanbul IST!
29 Septembrie – FLY LILI – Aeroportul Internațional Brașov

️3️⃣ zboruri pe săptămână (Miercuri, Vineri, Duminică) din centrul României spre fascinanta metropolă care se întinde pe 2 continente.
Bilete disponibile pe site-ul partenerului nostru www.flylili.com”

Aeroportul Brașov: Aviz favorabil pentru parcul fotovoltaic ce va asigura energia aeroportului!
În cadrul ședinței recente a Comisiei de Analiză Tehnică din Agenția pentru Protecția Mediului Brașov, s-a discutat proiectul construcției unui parc fotovoltaic în perimetrul Aeroportului Internațional Brașov Ghimbav. Comisia a decis să emită avizul necesar pentru continuarea procedurilor de autorizare a acestui proiect, scrie brasov.net.

Valoarea totală estimată pentru execuția lucrărilor este de 8.414.255,44 lei. Autoritățile își propun ca acest parc fotovoltaic să asigure alimentarea cu energie electrică a tuturor echipamentelor din cadrul aeroportului, contribuind astfel la creșterea eficienței energetice și la reducerea costurilor de operare.

Aeroportul Brașov: „O fotografie, care face cât o corespondență de la fața locului.
Budapesta – sâmbătă 21.09.2024. Insula Margareta, încojurată de Dunărea învolburată.
Aeroportul Brașov, o nouă rută, operată de Fly Lili 2
Robert Dumitru ne-a trimis acest cadru suprins cu câteva secunde înainte de aterizarea zborului Wizz Air W62484 Brașov GHV – Budapesta BUD”

Previous Story

Brașov. Fată însărcinată, atacată de urs.  „Ambele persoane sunt conştiente şi vor fi transportate la unităţile spitaliceşti pentru investigaţii medicale”

Next Story

O fată de 17 ani s-a urcat la volan și a lovit 6 mașini. Tânăra fugea de poliție