Aeroportul Brașov. Fly Lili revine cu patru destinații

Last Updated on iulie 30, 2024 Aeroportul Brașov. Fly Lili revine cu patru destinații 1

Fly Lili revine în programul Aeroportului Brașov cu 4 destinații. Pare că această companie și-a rezolvat problemele care au dus la suspendarea zborurilor.

Luni, programul a cuprins doar cursa charter dinspre și spre Antalya – compania turcească Tailwind Airlines și zborurile Londra – Brașov – Londra, operate de Wizz Air, scrie mytex.ro.
Marți, Wizz Air a programat cursa Budapesta – Brașov – Budapesta și Dortmund – Brașov – Dortmund.
Miercuri, sunt două zboruri charter, ambele pe relația Brașov – Antalya – Brașov, operate de Bees Airlines și MGA Airlines, și o cursă regulată: Brașov – Londra – Brașov, prin Wizz Air.

Joi, sunt numai zboruri de linie: Wizz Air, cu Budapesta – Brașov – Budapesta și Dortmund – Brașov – Dortmund. Vineri, sunt cursele spre și dinspre Londra, operate de Wizz Air, și mai sunt programate zborurile Antalya – Brașov – Antalya, asigurate de compania turcească Corendon Airlines.

Sâmbătă, sunt două zboruri charter, spre Creta, la Heraklion, asigurate de operatorul grec Sky Express, și în Antalya, prin compania HiSky, iar Wizz Air are cursa de Budapesta și pe cea de Dortmund.
După amânări, din 3 august, Fly Lili introduce cursa spre și dinspre Barcelona.

Duminică, Wizz Air operează zborurile Dortmund – Brașov – Dortmund.
Tot duminică, Fly Lili ar trebui să revină pentru cursele regulate spre/dinspre destinațiile Roma, Nürnberg și Thessaloniki (Salonic).

Încă un zbor pe săptămâna spre Londra de pe Aeroportul Braşov
Încă un zbor pe săptămână spre Londra de pe Aeroportul din Braşov Astfel, braşovenii vor putea zbura spre capitala Regatului Unit de 4 ori pe săptămână: luni, miercuri, vineri şi duminică, scrie brasov.net.

Pe site-ul Wizz Air pot fi rezervate acum zboruri şi duminica, din 1 septembrie, mai devreme faţă de termenul anunţat iniţial de companie, respectiv 27 octombrie.

Spre exemplu, cine vrea să zboare duminică, în 8 septembrie, spre Londra, plăteşte în acest moment 519 lei, iar cine vrea să vină dinspre Londra în aceeaşi zi, scoate din buzunar 189 de lei, potrivit unei simulări făcută în urmă cu puţin timp.

Hangarul SMURD de la Aeroportul Braşov, 29 milioane de lei
Preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Şerban Todorică, deputatul Cristina Vecerdi (PNL), dar şi reprezentanţi ai SMURD au analizat miercuri, 24 iulie, stadiul proiectului viitorului hangar pentru elicopterul SMURD, ce se va construi la Aeroportul Internaţional Braşov.
Astfel, reprezentantul Consiliului Judeţean Braşov, a precizat că a fost finalizat Studiul de fezabilitate şi proiectului tehnic, documentaţii pentru care a fost plătită suma de 297.500 lei, conform bzb.ro.

„Conform Studiului de fezabilitate, valoarea investiţiei este estimată la 28.792.034 lei. Termenul de finalizare a proiectului este de 18 luni, din care 5 luni pentru elaborarea documentaţiilor tehnic şi 13 luni pentru execuţia lucrărilor”, a explicat Şerban Todorică.
Conform proiectului, noul hangar va avea o suprafaţă de aproximativ 600 mp şi va include o cameră de odihnă, o cameră pentru medicamente, birou pentru dispecerizare, dar şi alte spaţii necesare desfăşurării activităţii. De asemenea, în proiect este inclusă amenajarea unui rezervor pentru alimentarea cu combustibil a aeronavei. „Platforma va permite operarea pe timp de zi şi noapte, facilitând intervenţiile rapide şi eficiente”, a continuat Todorică.

Previous Story

Brașov. Peste 650 de locuri de parcare în subteran, în Centrul Civic. Proiectul așteaptă avizul de la Mediu

Next Story

Tânărul care a omorât un băiețel cu mașina, zâmbăreț la audieri. Bărbatul care i-a dat autoturismul: „Eu am dat maşina la reparat, atâta tot”