Brașov. Se deschid toboganele exterioare și lazy river la Paradisul Acvatic

Last Updated on iunie 10, 2024 Brașov. Se deschid toboganele exterioare și lazy river la Paradisul Acvatic 1

Brașovenii și turiștii sunt chemați la bălăceală la Paradisul Acvatic. Din 15 iunie se deschid toboganele exterioare și lazy river. Cu o capacitate de 3000 de persoane, aqualand-ul dispune de: 6 piscine interioare, piscine în aer liber, lazy river, tobogane cu apă interioare și exterioare, saune, jacuzzi, grotă de relaxare, saloane de masaj, sală de fitness, teren de fotbal acoperit, restaurant şi terase.

Paradisul Acvatic: „Yupi-yey e oficial din 15 iunie deschidem toboganele exterioare, lazy river şi dăm drumul distracției de vară! 🤩
E cald, e soare, #hailabalaceala!”

Complexul utilizează cea mai avansată tehnologie de tratare a apei din piscine cuprinzând un sistem performant de filtrare şi tratare ce presupune folosirea echipamentelor de ultimă generaţie, dotate cu microprocesoare care transmit pompelor dozatoare valoarea optimă de substanţă necesară dozării. În acest mod, valorile optime nu sunt depăşite niciodată, obţinându-se o apă perfect curată.

În plus, se mai utilizează şi o tehnologie de filtrare cu ultraviolete pentru menţinerea calităţii apei în parametri normali.

TOBOGANE CU APA exterior
Temperatura bazinului: 27˚C – 29
Dimensiuni: L: 86m, î: 12m,
Adâncime: 1,35m
Grad de periculozitate: uşor – mediu
Pentru a evita eventualele accidente, vă rugăm să respectaţi regulile de utilizare a toboganelor, cât şi poziţia corectă ce trebuie adoptată pe parcursul traseului.
Brașov. Se deschid toboganele exterioare și lazy river la Paradisul Acvatic 2

Vino să descoperi Lazy River, una dintre atracțiile unice ale complexului nostru acvatic! Plimbă-te relaxat pe râul cu curent lent, admirând peisajele spectaculoase și simțind liniștea ce te înconjoară. Cu siguranță vei fi captivat de această experiență relaxantă și încântătoare, ideală pentru a scăpa de stresul zilnic și a te delecta cu momente de liniște și calm. Nu mai sta pe gânduri, hai să descoperi Lazy River și să te bucuri de o zi perfectă la piscină!
Brașov. Se deschid toboganele exterioare și lazy river la Paradisul Acvatic 3

Previous Story

(Foto) De Rusalii, brașovenii sunt invitați la Resort EuroPark Fundata, cea mai înaltă așezare turistică din România! Piscina, saună, jacuzzi

Next Story

Reacția profesorilor după discursul elevei Iulia, șefa de promoție care a spus că școala a învățat-o să mintă