(Foto) De Rusalii, brașovenii sunt invitați la Resort EuroPark Fundata, cea mai înaltă așezare turistică din România! Piscina, saună, jacuzzi

Last Updated on iunie 10, 2024 (Foto) De Rusalii, brașovenii sunt invitați la Resort EuroPark Fundata, cea mai înaltă așezare turistică din România! Piscina, saună, jacuzzi 1

Brașovenii sunt invitați să petreacă de Rusalii la Resort EuroPark Fundata, cea mai înaltă așezare turistică din România!
Situat in mijlocul naturii, acolo unde crestele muntilor saruta cerul de un albastru infinit, vei gasi Resort EuroPark Fundata ce te va uimi nu doar prin multitudinea de servicii pe care le ofera, dar si datorita peisajelor care iti vor taia respiratia.

Conceput ca un resort complex, in care te poti relaxa si bucura de cele mai apetisante preparate culinare, locatia noastra te va surprinde si prin activitatile outdoor. Vei avea parte de aventura si te vei bucura de frumusetea neatinsa a locului, fiind, in acelasi timp, aproape de cele mai iubite atractii turistice pe care le ofera muntele romanesc.

Aici, in comuna Fundata, este cel mai curat aer din tara, lucru dovedit de o statie meteo, care masoara puritatea aerului. O simpla plimbare va va incarca cu energie si veti simti imediat efectele si beneficiile aerului curat.

(Foto) De Rusalii, brașovenii sunt invitați la Resort EuroPark Fundata, cea mai înaltă așezare turistică din România! Piscina, saună, jacuzzi 2 (Foto) De Rusalii, brașovenii sunt invitați la Resort EuroPark Fundata, cea mai înaltă așezare turistică din România! Piscina, saună, jacuzzi 3

În perioada 21-24 iunie 2024, vă invităm să vă retrageți din agitația cotidiană și să vă regăsiți liniștea alături de cei dragi, într-un cadru natural de excepție. Resort EuroPark Fundata este locul perfect pentru a petrece câteva zile de neuitat, pline de relaxare, distracție și momente speciale.

➜ Camerele noastre vă oferă confortul necesar pentru un somn odihnitor, iar micul dejun bogat este gata să vă încarce cu energie pentru întreaga zi.
➜ Animații, jocuri și ateliere sunt pregătite pentru a ține micuții ocupați și fericiți, în timp ce voi vă relaxați sau explorați împrejurimile.

(Foto) De Rusalii, brașovenii sunt invitați la Resort EuroPark Fundata, cea mai înaltă așezare turistică din România! Piscina, saună, jacuzzi 4

➜ Vă puteți bucura de o cină românească autentică în seara de 22 iunie, urmată de o petrecere cu muzică live și open bar, unde bunătățile culinare și băuturile răcoritoare nu se vor sfârși.
➜ De la piscina interioară la saună și jacuzzi, toate sunt la dispoziția voastră pentru a vă destinde și reîncărca.
🙌 Magia Rusaliilor într-un loc unde fiecare detaliu este gândit pentru confortul și bucuria voastră – https://europark.ro/oferta-cazare-rusalii-fundata-brasov” ,transmit cei de la Resort EuroPark Fundata.

Previous Story

Allen Coliban, prima reacție: „Am pierdut alegerile la Primăria Brașov. Îmi asum această înfrângere”

Next Story

Brașov. Se deschid toboganele exterioare și lazy river la Paradisul Acvatic