(Video) Polițista care a folosit spray lacrimogen în mașina de poliție: ce s-a întâmplat în incident

Last Updated on mai 9, 2024 (Video) Polițista care a folosit spray lacrimogen în mașina de poliție: ce s-a întâmplat în incident 1

O polițistă a fost filmată în timp ce părea să dea cu spray lacrimogen în fața colegului ei care se lupta să imobilizeze un agresor, chiar în mașina de poliție.

Imagini incredibile au fost suprinse miercuri în Cluj-Napoca, unde o polițistă a fost filmată în timp ce părea să dea cu spray lacrimogen în fața propriului coleg, care se lupta disperat să imobilizeze un agresor, chiar în mașina de poliție, scrie Ziua de Cluj. Vizibil surescitată, tânăra polițistă îndreaptă spray-ul și pulverizează de mai multe ori înspre cei doi bărbați implicați în luptă.

Evident, substanța lacrimogenă nu ar fi putut să-l afecteze doar pe agresorul recalcictrant, din moment ce polițistul care se lupta cu el era strâns lipit de acesta.

Bărbatul ar fi agresat mai mulți copii
Conform unui martor citat de publicația clujeană, suspectul ar fi agresat mai mulți copii și a continuat să-i lovească inclusiv după sosirea echipajului de poliție. Oamenii legii au încercat să-l imobilizeze, iar polițistul s-a angrenat într-o luptă corp la corp cu agresorul, care s-a dus pe bancheta din spate a mașinii de poliție, conform Stirile Pro Tv.

Între timp, polițista urmărea înfrigurată scena și, din dorința de a se face utilă și pentru a-și ajuta colegul, s-a gândit să folosească spray-ul lacrimogen din dotare. Urmarea se poate vedea în imaginile filmate de martori.

Reacţia IPJ Cluj
La data de 8 mai a.c., în jurul orei 13.20, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Cluj-Napoca au fost sesizați despre faptul că, pe Calea Mănăștur din municipiu, un bărbat se manifestă agresiv față de pietoni.

La loculul menționat în sesizare a fost dirijat un echipaj de poliție, fiind identificată persoana în cauză, care a devenit recalcitrantă la vederea echipajului, având un comportament agresiv.

În acest sens, s-a procedat la imobilizarea bărbatului, ulterior acesta fiind transportat la secția de poliție pentru luarea măsurilor legale.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar persoana în cauză a fost internată la o unitate medicală de specialitate“, transmite IPJ Cluj, conform Antena 3.

Previous Story

Brașov. Ploaia nu va opri Parada Junilor! “Uniunea Junilor din Șcheii Brașovului și Brașovul Vechi vă anunța că s-a decis ca indiferent de condițiile meteo, să aibă loc în continuare parada Junilor”

Next Story

Aeroportul Brașov. Dezamăgire cu prețurile mari la Fly Lili. „Sunteți scumpi! Spre Italia, prețul unui bilet dus-întors se ridică la 200€. Fără taxe de bagaje, fără loc. Exagerat. Să vedem cât rezistați pe Brașov și voi”