Aeroportul Brașov. Dezamăgire cu prețurile mari la Fly Lili. „Sunteți scumpi! Spre Italia, prețul unui bilet dus-întors se ridică la 200€. Fără taxe de bagaje, fără loc. Exagerat. Să vedem cât rezistați pe Brașov și voi”

Last Updated on mai 9, 2024 Aeroportul Brașov. Dezamăgire cu prețurile mari la Fly Lili. „Sunteți scumpi! Spre Italia, prețul unui bilet dus-întors se ridică la 200€. Fără taxe de bagaje, fără loc. Exagerat. Să vedem cât rezistați pe Brașov și voi” 1

Dezamăgire destul de mare printre brașoveni după ce au aflat cât costă biletele de avion la Fly Lili. Aeroportul Brașov va avea, de la sfârșitul lunii iunie, și zboruri regulate operate de compania Fly Lili. Cu întârziere, cei de la Fly Lili au pus în vânzare bilete pentru cursele anunțate.

Au venit și primele reacții pe contul de Facebook al Fly Lili, conform mytex.ro: „Sunteți scumpi! Spre Italia, prețul unui bilet dus-întors se ridică la 200€. Fără taxe de bagaje, fără loc. Exagerat. Să vedem cât rezistați pe Brașov și voi. De altfel, doar până în luna octombrie ați scos bilete la vânzare. Aceasta, fiind, probabil, o oarecare prudență, iar în cazul în care rezervările nu vor merge conform planului să nu fim surprinși dacă vor fi și posibile anulări”.

Pe contul de Facebook MyTex – Știri Online Brașov, un cititor a expus un punct de vedere pertinent pe marginea acestui subiect.
200 de euro (pentru Roma, zbor dus-întors – n.r.) nu e mult deloc. Invit pe cine chiar e interesat să caute prețuri și de pe alte aeroporturi și nu din acelea – oferte cu bilete rămase… Cine călătorește mult știe bine că prețul e la media de pe alte aeroporturi. Dar ce spun eu multora nu le-a convenit, nici Dan Air cu ofertele acelea cu bagaj de cală… Ce șansă are compania asta (Fly Lili – n.r.)… Mă mir că nu văd comentarii de la Wizz, unde un bagaj de cală costă mai mult decât un pasager!”, a menționat respectivul.

În continuare, el a subliniat: „Iar pentru cei care sunt în așteptarea Emirates sau British Airlines pe AIBG, vă spun doar: dacă aeroportul nu devine profitabil cât de curând, acesta va fi închis, deoarece CJ nu are voie și nici bani să mai susțină aeroportul pentru mult timp. Orice zbor de pe AIBG e binevenit în acest moment”.

Internautul a încheiat astfel: „Și ca sfat pentru cine visează la prețuri de RATBV sau Codreanu pentru un zbor cu avionul, nu mai căutați, nu veți găsi prea curând așa ceva. Poate doar super oferte, de umplere de curse, un fel de resturi, însă șansa să vedeți așa ceva la Brașov prea curând nu există!”

Fly Lili a anunțat prețurile la bilete pentru zborurile din Sibiu
Compania Fly Lili a pus la vânzare primele bilete pentru noile zboruri cu plecare din Sibiu. Aeronavele Fly Lili vor zbura regulat de la finalul lunii iulie spre și dinspre Aeroportul Internațional din Sibiu. Prețurilor biletelor încep de la 100 de euro.

Primul zbor cu aeronava Fly Lili către Stuttgart va fi în data de 20 iulie și biletul costă 100 de euro, iar spre Nuremberg primul zbor va fi în data de 21 iulie și va costa tot 100 de euro. Și spre Roma primul zbor va fi în aceeași zi de 20 iulie, iar spre Milano primul zbor va fi duminică, 21 iulie, iar biletul este tot de 100 de euro. De exemplu, pentru un city-break în Mialno, în perioada 21-24 iulie, prețul biletului dus – întors este de 200 de euro, scrie Ora de Sibiu.

Până acum, zborurile spre Barcelona sunt cele mai costisitoare. Primul zbor spre Spania, cu placare din Sibiu, va fi în 20 iulie, și costă 150 de euro. Un bilet dus – întors pe ruta Sibiu – Barcelona, la începutul lunii septembrie, respectiv 3-7 septembrie, depășește 300 de euro. Biletul de dus va fi 179.99 de euro, iar de întors 149.99 de euro. Prețurile biletelor diferă în funcție de perioada a anului pentru care se optează.

Previous Story

(Video) Polițista care a folosit spray lacrimogen în mașina de poliție: ce s-a întâmplat în incident

Next Story

(Video) Avionul Boeing care a ratat decolarea în Senegal a aparţinut TAROM. Copilotul român a fost rănit şi a ajuns la spital