Brașov. A început Festivalul Mediteranean, în zona lacului Noua. Târg volant, schimb de cărți, ateliere pentru copii, tombole, portrete, muzică folk, în Răcădău

Last Updated on mai 24, 2024 Brașov. A început Festivalul Mediteranean, în zona lacului Noua. Târg volant, schimb de cărți, ateliere pentru copii, tombole, portrete, muzică folk, în Răcădău 1

Vineri, sâmbătă şi duminică, între orele 11.00 şi 22.00, braşovenii sunt aşteptaţi în zona lacului Noua cu specialităţi precum homar, caracatiţă, pui de baltă, tentacule calamar, cozi creveţi mari, frigărui etc. Este o nouă ediţie a Festivalului Mediteranean, care va fi deschis pe aleile parcuklui de agrement din zonă.

Surpriza promisă de organizatori este reducerea preţului din meniul principal la 30 de lei porţia de 200 de grame de creveţi, scoici, midii, doradă, red fish, creveţi sau calamar pane. Pentru celelalte fructe de mare, costul este ceva mai piperat.

Iubitorii de dulciuri vor găsi baclava scoasă din cuptor chiar în ziua evenimentului, cu diverse arome: fistic, nucă, vișine sau ciocolată, rahat turcesc și halva. Evenimentul se va desfășura zilnic, în perioada 24 – 26 mai, între orele 11.00 și 22.00.

Târg volant, schimb de cărți, ateliere pentru copii, tombole, portrete, muzică folk, în Răcădău
Serviciul Public Administrare Piețe Brașov a anunțat că sâmbătă, 25 mai, în Răcădău, se va desfășura un târg volant de producători.
„Vă invităm să descoperiți gustul autentic al produselor românești, la târgul volant din Răcădău, de Sâmbătă, 25 Mai, de pe pietonală, în intervalul orar 9:00-15:00!

O abundență de produse de sezon proaspete, brânzeturi, produse lactate și multe altele vă așteaptă, direct de la producători români autentici, în principal de la producători locali, scrie Monitorul Expres.
Vom fi bucuroși să vă avem alături și să descoperiți abundența de produse, să cunoașteți producătorii care stau la baza acestora, să vă asigurați că sprijiniți economia locală, dar și aveți un stil de viață sănătos. În cazul în care vom avea cumpărători, târgul se va prelungi până la ora 17:00.

Prin generozitatea și pasiunea voastră pentru lectură, aducem evenimentele noastre „Parte de carte” ca un accesoriu și un plus al târgului volant organizat în Răcădău. Pe lângă descoperirea și schimbul de cărți în mod gratuit, vom organiza ateliere pentru copii, tombole cu premii atractive și multe alte surprize!

De asemenea, avem doi invitați speciali la această ediție: Valentin Volin Stratulat, artist plastic care va face portrete la fața locului și Doru-Marian Ciuban, care va avea un moment de muzică folk.
Așteptăm cu nerăbdare să vă întâlnim și să împărtășim pasiunea pentru produsele românești de calitate, dar și pentru artă, lectură și activități creative cu copiii”, a transmis Serviciul Public Administrare Piețe Brașov.

Previous Story

Brașov. Încep Maialul și Festivalul Zup-ului la Râșnov. Concerte, cu cap de afiş trupa Taxi

Next Story

Brașov. Au fost readuse lebedele pe lacul Cetății Făgăraș. O pereche albă și una neagră