(Video) Un șofer din Brașov a murit după o greșeală flagrantă în trafic. Avea 25 de ani

Last Updated on aprilie 16, 2024 (Video) Un șofer din Brașov a murit după o greșeală flagrantă în trafic. Avea 25 de ani 1

Impact mortal în centrul unei comune în județul Brăila. Un șofer de 25 de ani, din județul Brașov, și-a pierdut viața după ce a pătruns pe sensul opus de mers cu autoutilitara pe care o conducea și a lovit în plin un alt autovehicul de transport marfă.

Deocamdată nu este clară cauza accidentului. Martorii susțin că avea viteză mare. La volanul celuilalt autovehicul era un bărbat de 37 de ani, din București. Ambii conducători auto au rămas încarcerați, scrie Stirile Pro Tv.
Șoferul din Capitală a fost preluat de un elicopter SMURD și transportat la Galați. Celălalt s-a stins în ambulanță, în drum spre spital.

„La faţa locului intervin poliţiştii, pompieri din cadrul ISU Dunărea Brăila cu doua ASAS, echipaje SMURD, un echipaj descarcerare şi o ambulanţă SAJ. Una dintre victime va fi preluată de elicopterul SMURD”, a arătat sursa citată. Traficul rutier este blocat în totalitate, fiind deviat pe rute ocolitoare doar pentru autoturisme.

„Mort de beat” un şofer a făcut un accident pe strada Crinului, din Braşov
Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Rutier Brașov efectuează cercetări într-un dosar penal pe care l-au deschis după ce conducătorul unui autovehicul, care se afla sub influența alcoolului, a provocat un accident rutier.
La data de 13 aprilie, în jurul orei 23.30 dimineața, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Crinului, din municipiul Brașov, ar fi avut loc un accident rutier, soldat cu pagube materiale, scrie brasov.net.

La fața locului, polițiștii rutieri l-au identificat pe conducătorul autoturismului care ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi lovit o bordură, în urma incidentului rezultând pagube materiale.

De asemenea, în urma testului efectuat pentru determinarea alcoolemiei, polițiștii au stabilit că bărbatul, de 48 de ani, din municipiul Sfântul Gheorghe, avea o alcoolemie de 1,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Pentru cele constatate, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, relativ la săvârșirea infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, urmând ca, în cadrul cercetărilor, să se stabilească cu exactitate cantitatea de alcool prezentă în organism.

Previous Story

Brașov. Food Truck Festival revine în Parcul Nicolae Titulescu. Programul evenimentului

Next Story

(Foto) Un șofer din Brașov a băgat în spital o mamă și doi copii minori