(Foto) Un șofer din Brașov a băgat în spital o mamă și doi copii minori

Last Updated on aprilie 16, 2024 (Foto) Un șofer din Brașov a băgat în spital o mamă și doi copii minori 1
(foto Sibiu Independent)

Un accident de circulație cu trei mașini implicate a avut loc marți dimineață pe DN 1, între Avrig și Bradu, județul Sibiu, doi copii fiind răniți.

În timp ce conducea un autoturism spre Brașov, un bărbat în vârstă de 34 de ani, din județul Brașov, din cauze care se vor stabili în urma cercetărilor, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu două autoturisme conduse din sens opus, unul de către un bărbat în vârstă de 65 de ani, din Avrig și celălalt condus de către o femeie în vârstă de 35 de ani, din Glâmboaca”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, conform Ora de Sibiu.

Impactul a dus la vătămarea corporală a conducătoarei auto și a doi minori, de 3 și 9 ani, din mașina condusă de către femeie, toți trei fiind transportați la spital conștienți.
Cei trei conducători auto au fost testați alcoolscopic, în toate cazurile rezultatul fiind negativ.
Traficul în zonă este îngreunat.
Polițiștii Serviciului Rutier Sibiu continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii acestui eveniment rutier.

(Foto) Un șofer din Brașov a băgat în spital o mamă și doi copii minori 2 (Foto) Un șofer din Brașov a băgat în spital o mamă și doi copii minori 3

DN13: Fără permis, autor de accident
Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier efectuează acte de urmărire penală după ce un conducător auto, care nu deținea permis de conducere, a provocat un accident rutier soldat cu pagube materiale.
La data de 13 aprilie polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Crinului, din municipiul Brașov, ar fi avut loc un accident rutier, soldat cu pagube materiale, scrie monitorul Expres.

La fața locului, polițiștii rutieri l-au identificat pe conducătorul autoturismului care ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi lovit o bordură, în urma incidentului rezultând pagube materiale.
De asemenea, în urma testului efectuat pentru determinarea alcoolemiei, polițiștii au stabilit că bărbatul, de 48 de ani, din municipiul Sfântul Gheorghe, avea o alcoolemie de 1,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pentru cele constatate, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, relativ la săvârșirea infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, urmând ca, în cadrul cercetărilor, să se stabilească cu exactitate cantitatea de alcool prezentă în organism.
La acest moment, dosarul este instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier efectuează acte de urmărire penală după ce un conducător auto, care nu deținea permis de conducere, a provocat un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Echipajul de poliție sosit la fața locului, respectiv pe Drumul Național 13, a stabilit faptul că accidentul a avut loc între două autovehicule, care circulau din sensuri opuse, iar la intersectarea dintre acestea, au intrat în colizione.
În urma interogărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române – ”e-DAC” polițiștii au constatat faptul că unul dintre cei doi conducători auto implicați în accident nu posedă permis de conducere.

Previous Story

(Video) Un șofer din Brașov a murit după o greșeală flagrantă în trafic. Avea 25 de ani

Next Story

(Foto) Destinație de vacanță pentru brașoveni. Nouă destinație în Grecia, a treia cea mai mare insulă a arhipelagului grecesc. De la  289 euro/persoană și includ transport charter avion