(Foto) Destinație de vacanță pentru brașoveni. Nouă destinație în Grecia, a treia cea mai mare insulă a arhipelagului grecesc. De la  289 euro/persoană și includ transport charter avion

Last Updated on aprilie 16, 2024 (Foto) Destinație de vacanță pentru brașoveni. Nouă destinație în Grecia, a treia cea mai mare insulă a arhipelagului grecesc. De la  289 euro/persoană și includ transport charter avion 1

Ca urmare a cererii tot mai mari pentru vacanțe în destinații inedite și neatinse de turismul de masă, o agenție de turism introduce din această vară 14 curse cu zbor charter către Lesbos, a treia cea mai mare insulă din Grecia, unde costurile unui sejur sunt mai mici cu până la 20% față de pachete similare în alte insule grecești.

Insula este recunoscută pentru atmosfera autentic grecească, bucătăria tradițională excelentă și contribuția importantă la producția națională de ouzo.
AeroVacanțe, parte a grupului Aerotravel, mizează în 2024 pe destinații noi, mai accesibile pentru români, ca urmare a cererii tot mai mari pentru vacanțe în destinații inedite și neatinse de turismul de masă. Astfel, agenția introduce pentru această vară 14 curse cu zbor charter către Lesbos, a treia cea mai mare insulă din Grecia, unde costurile unui sejur sunt mai mici cu până la 20% față de pachete similare în alte insule grecești.

Românii călătoresc mai mult ca oricând și vor să experimenteze destinații în care nu au mai fost, dar în același timp cumva familiare, așa cum este Grecia. În primele luni din 2024, dorința clienților de a cunoaște destinații noi și autentice a crescut cu aproximativ 25% față de aceeași perioadă a anului trecut. Această tendință reflectă aspirația turiștilor români de a descoperi locuri interesante și de a trăi experiențe autentice – un mijloc inspirat de a evada din rutina cotidiană.

Primind constant întrebări și solicitări pentru astfel de vacanțe, am decis să adăugăm în portofoliul nostru sejururile charter avion în insula grecească Lesbos, care se află la doar o oră și 20 de minute de zbor de București. Este o destinație nouă pentru majoritatea românilor, dar sunt convins că toți cei care îndrăgesc Grecia se vor simți acasă în Lesbos.

Prin acest nou produs, răspundem așteptării turiștilor de a se bucura de o vacanță confortabilă, accesibilă ca preț și ofertantă din punctul de vedere al experienței, susținând în același timp creșterea agenției organizatoare AeroVacanțe și, implicit, a volumului de vânzări pe segmentul de turism leisure”, declară Antonio Nițu, Director General al Grupului Aerotravel, potrivit Adevarul.

(Foto) Destinație de vacanță pentru brașoveni. Nouă destinație în Grecia, a treia cea mai mare insulă a arhipelagului grecesc. De la  289 euro/persoană și includ transport charter avion 2

Zborurile charter către insula Lesbos sunt operate în fiecare vineri din București, în perioada 14 iunie – 13 septembrie 2024. Sejururile în insula Lesbos au tarife începând de la 289 euro/persoană și includ transport charter avion, taxe de aeroport, transferuri, asistență turistică locală și 7 nopți de cazare. Astfel, sejururile în Lesbos sunt cu până la 20% mai ieftine față de sejururi similare în alte insule grecești. Zborurile charter sunt efectuate de compania TAROM și durează o oră și 20 de minute, conform Romania Libera.

Lesbos este o destinație care își păstrează autenticitatea, oferind turiștilor facilități foarte bune, peisaje încântătoare, o artă culinară plină de savoare, o atmosferă relaxată și, nu în ultimul rând, plaje foarte bune.
Aici, nu mai puțin de 19 plaje sunt certificate Blue Flag. Cele mai importante dintre acestea sunt situate în apropierea spațiilor de cazare din portofoliul AeroVacanțe, pentru a oferi un confort sporit turiștilor”, spune Antonio Nițu.

În Lesbos, turiștii au posibilități variate de cazare, de la vile turistice cu tarife foarte atractive, aflate în apropierea plajelor, a tavernelor, a magazinelor și a stațiilor de autobuz, și până la hoteluri de 4 stele și 5 stele cu mic dejun sau demipensiune și servicii excelente. Un sejur de 7 nopți cu mic dejun la un hotel de 5 stele, cu transport charter avion, taxe de aeroport și asistență turistică incluse are tarife începând de la 484 euro/persoană.

Ce oferă insula și ce pot face românii în patria băuturii ouzo
Lesbos este o alegere inspirată pentru o vacanță inedită în Grecia autentică. Insula este apreciată de turiștii din întreaga lume pentru climatul mediteranean blând, o natură bogată cu peisaje fermecătoare, sate tradiționale pitorești și preparate culinare simple și delicioase, precum și produse locale, cu gusturi și arome unice în întreaga Grecie.

(Foto) Destinație de vacanță pentru brașoveni. Nouă destinație în Grecia, a treia cea mai mare insulă a arhipelagului grecesc. De la  289 euro/persoană și includ transport charter avion 3

Insula Lesbos este alegerea perfectă atât pentru cupluri, cât și pentru familiile care își doresc o vacanță într-o destinație relaxantă, cu mare, soare, plaje foarte bune, posibilități de practicare a sporturilor nautice, experiențe culinare excelente, natură încântătoare, festivaluri și atracții turistice variate, în măsură să satisfacă o mare varietate de gusturi și preocupări.

În sezonul turistic, Lesbos este o insulă efervescentă: grație celor 21 de festivaluri muzicale, culinare, sportive și folclorice, turiștii se pot bucura de o vacanță captivantă, plină de culoare și savoare autentic grecești.

Orarul de zbor pentru cursa charter cu plecare din București este:
București – Lesbos 07:45 – 09:10
Lesbos – București 10:00 – 11:20
Aeronavă: Airbus 318.
Plecări în fiecare vineri, în perioada 14 iunie – 13 septembrie 2024.

Previous Story

(Foto) Un șofer din Brașov a băgat în spital o mamă și doi copii minori

Next Story

Foto Brașov. Laleaua „Doamna Maria Brâncoveanu“ a înflorit pentru prima dată și la Făgăraș