Brașov. Food Truck Festival revine în Parcul Nicolae Titulescu. Programul evenimentului

Last Updated on aprilie 15, 2024 Brașov. Food Truck Festival revine în Parcul Nicolae Titulescu. Programul evenimentului 1

O nouă ediție Food Truck Festival se va deschide la Brașov, la final de săptămână. Caravanele cu bunătăți vor fi expuse, începând de vineri 19 aprilie 2024, în Parcul Nicolae Titulescu.

Organizatorii anunță că din meniu nu vor lipsi burgerii, preparatele mexicane, grecești, dar și deserturi, printre care clătitele, înghețata sau prăjiturile, ce vor fi servite direct din rulote.
Cei mici se vor putea bucura de activități în aer liber, scrie Biz Brasov.
Program eveniment:
Vineri, 19 aprilie: 12:00 – 23:00
Sâmbătă, 20 aprilie: 11:00 – 23:00
Duminică, 21 aprilie: 11:00 – 22:00

Mai multe trenuri spre mare în minivacanţa de 1 Mai şi Paşte
În perioada minivacanţei 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai 2024, CFR Călători va asigura un program de transport special. Astfel, pasagerii au în plus faţă de trenurile existente în programul obişnuit de circulaţie mai multe legături spre Constanţa şi staţiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia, cu trenuri directe din Bucureşti Nord, Iaşi, Suceava, Oradea, Arad, Craiova, Satu Mare, Baia Mare, Sighetu Marmaţiei, Bistriţa Nord, Cluj Napoca, Braşov.

De asemenea, şi călătorii din alte regiuni au la dispoziţie o serie de conexiuni rapide din capitală, pe fondul existenţei mersului de tren cadenţat (la 1-2 ore) pe ruta Bucureşti Nord – Constanţa şi retur.

Se va monitoriza atent traficul de pasageri şi în funcţie de evoluţia şi dinamica cererii de călătorie, compania va suplimenta operativ cu vagoane trenurile care circulă spre/dinspre cele mai solicitate destinaţii în limita parcului de material rulant tehnic disponibil. Pentru a avea o predictibilitate a cererii de transport şi pentru a ne putea adapta cât mai bine capacitatea de transport la numărul de locuri solicitat, CFR Călători recomandă pasagerilor cumpărarea cu anticipaţie a legitimaţiilor de călătorie”, transmit reprezentanţii CFR.

Previous Story

De ce Coca-Cola are un gust mai bun la McDonald’s. „Am luat o dată o cola și am uitat paiul, așa că le-am folosit pe cele normale, mai subțiri. Nu are deloc același gust precum cola de la McDonald’s”

Next Story

(Video) Un șofer din Brașov a murit după o greșeală flagrantă în trafic. Avea 25 de ani