(Video) Iepuraşii de ciocolată distruşi în supermarketuri în căutare de bancnote de 50 sau 100 de euro. Fenomenul de pe TikTok

Last Updated on aprilie 2, 2024 (Video) Iepuraşii de ciocolată distruşi în supermarketuri în căutare de bancnote de 50 sau 100 de euro. Fenomenul de pe TikTok 1

Fenomenul de pe TikTok care a isterizat şi România. Iepuraşii de ciocolată distruşi în supermarketuri în căutare de bancnote
Un fenomen care a luat având pe TikTok şi a creat isterie a ajuns şi în România. După ce mai mulţi utilizatori s-au filmat în timp ce spărgeau iepuraşi de ciocolată şi găseau bancnote de 50 sau 100 de euro în interior, acum românii au început şi ei goana după „banii din iepuraşi”.

Din cauza fenomenului care nu pare să se oprească prea curând, unii comercianţi au decis ca iepurașii de ciocolată să fie puşi în cutii cu alarmă. Chiar şi aşa românii continuă să găsească soluţii pentru a ajunge la ei.

Mulţi cred că isteria care s-a propagat a pornit dintr-o strategie de marketing. Însă ca de obicei totul a escaladat, scrie Observator.

@_y.u.l.y.a.s.h.k.a_ Lindt goldhase🐇 #шоколадныйзайчиклиндт #нашладеньги #lindt #lindtgoldhase #lindtgoldhasemoney #surprise #gift #chocolade #deutschland #украинцывгермании ♬ som original – sᴀʏᴜʀɪ

Îți amintești de Ziua Izabelei? Cum arată și ce mai face acum tânăra care în 2015 a creat o isterie pe Facebook
În 2015, sute de mii de români spuneau că merg la „Ziua Izabelei” și se distrau copios. Greșeala fetiței de 12 ani care a creat evenimentul public pe Facebook a generat o adevărată isterie în urmă cu 9 ani. Acum, Izabela Stoenciu a împlinit 21 de ani și este o tânără îndrăzneață, scrie Antena 1.

Izabela și Sara, două fetițe din Constanța au creat în 2015 un eveniment public intitulat „Ziua Izabelei”. O greșeală nevinovată a generat o întreagă isterie în România pentru că în mai puțin de 24 de ore peste 100 de mii de oameni își anunțaseră prezența. Acum, tânăra a împlinit 21 de ani, iar nostalgicii se întreabă ce mai face și cum arată Izabela.

(Video) Iepuraşii de ciocolată distruşi în supermarketuri în căutare de bancnote de 50 sau 100 de euro. Fenomenul de pe TikTok 2 (Video) Iepuraşii de ciocolată distruşi în supermarketuri în căutare de bancnote de 50 sau 100 de euro. Fenomenul de pe TikTok 3

În urmă cu 9 ani, românii discutau și se distrau copios pe seama evenimentului intitulat „Ziua Izabelei”. În 2015, o fată care urma să împlinească 12 ani a creat un eveniment pe Facebook în care îi invita pe oameni la ziua ei, la ea acasă, într-o comună din Constanța. Pentru că evenimentul era setat pe Facebook ca fiind unul public, rând pe rând utilizatorii au răspuns „Particip” la invitație.

„Toată lumea mă întreabă, toată lumea zice că vin şi eu, vin şi eu. Nu se mai ţine ziua Izabelei! A fost, nu ştiu, o simplă greşeală, au făcut ele o pagină… Au scris data de naştere acolo şi de aici a plecat. În loc să trimită doar prietenilor ei, a trimis la toată lumea. Eu o controlez în fiecare seară ce face, ce scrie, dar eu ştiu ce va face de acum? Sper să nu mai facă o asemenea prostie”, spunea pe vremea aceea Valentina Stoneciu.

Psihologii trăgeau atunci un semnal de alarmă cu privire la accesul copiilor la rețelel sociale.
„Cauza este foarte mică, dacă nu primeşte explicaţiile corespunzătoare, şi efectul uriaş. Este o zonă pe care părinţii ar trebui să o supravegheze îndeaproape. Din păcate, a sta cu ochii pe ceea ce face copilul în mediul virtual nu este o acţiune de tip poliţienesc. Ci mai degrabă ar trebui să fie integrată în tot ceea ce se numeşte relaţia cu copilul şi atenţia pe care părintele o are în toate acţiunile pe care el le face. O explicaţie de tipul ‘nu e bine’ nu va face decât să creeze şi mai multă confuzie”, spunea pe vremea acees psihologul Cristina Fulop pentru digi24.

Cum arată acum Izabela, tânăra care în 2015 îi chema pe români la ziua ei
În prezent, Izabela Stoenciu ste studentă la Universitatea Spiru Haret și are 21 de ani, potrivit informațiilor pe care le-a publicat pe rețelele sociale.

Previous Story

Foto Brașov. Casa de la Viscri a Danei Rogoz prinde contur după ani la rând de renovări.  Cum arată conacul vedetei

Next Story

(Video) Brașovul „înecat” de praful saharian